۲۳ خرداد ۱۴۰۰، ۱:۲۵

در نظرسنجی مهر مطرح شد؛

اعلام نظر مسئولان و کارشناسان درباره مناظره‌های انتخاباتی

اعلام نظر مسئولان و کارشناسان درباره مناظره‌های انتخاباتی

پس از برگزاری سومین مناظره انتخاباتی خبرگزاری مهر اقدام به نظرسنجی درباره نحوه برگزاری این مناظره از مسئولان و کارشناسان کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، پس از برگزاری سومین مناظره انتخاباتی خبرگزاری مهر اقدام به نظرسنجی درباره نحوه برگزاری این مناظره از مسئولان و کارشناسان کرد.

حجت الاسلام سیدرضا تقوی، سردار جلالی، حسن کاظمی قمی، موسی الرضا ثروتی، ایرج ندیمی، اسماعیل دوستی، ولی الله شجاع پوریان، مجیدرضا حریری، پیروز ارجمند، کوروش پرویزیان، مجید بوجارزاده، صابری خورزوقی و مرتضی غرقی برخی از مسئولان و کارشناسان بودند که در این نظرسنجی شرکت کردند.

تا لحظه تنظیم این خبر نتیجه نظرسنجی به شرح زیر است:

۵۵ درصد از مسئولان و کارشناسان میزان مفید بودن مناظره‌های انتخاباتی برای آشنایی با برنامه‌های نامزدهای انتخاباتی را متوسط، ۳۴ درصد کم و ۱۱ درصد زیاد توصیف کردند.

اعلام نظر مسئولان و کارشناسان درباره مناظره‌های انتخاباتی

همچنین ۸۵ درصد از مخاطبان از برگزاری چهارمین مناظره با مدلی متفاوت استقبال کردند و ۱۵ درصد مخاطبان مخالف برگزاری مناظره چهارم بودند.

اعلام نظر مسئولان و کارشناسان درباره مناظره‌های انتخاباتی

برخی از مخاطبان راه‌هایی برای افزایش مشارکت ارائه کردند که برخی از آنها را در ادامه می‌خوانید:

* باید همه جناح‌ها حضور پررنگی داشته باشند ولی متأسفانه از همه سلایق کاندیدا حضور ندارد و به چند نامزد با جناح و دیدگاه محدود شده‌اند و به همین دلیل امکان انتخاب کمتری وجود دارد.

* امکان معرفی نامزدهای اصلح دیگری هم وجود داشت که به دلیل رد صلاحیت در انتخابات حضور ندارند و وقتی نمایندگان همه جناح‌ها حضور نداشته باشند، نمی‌توان انتظار حضور پررنگ و حداکثری را داشت و متأسفانه در حال حاضر کار خاصی نمی‌توان کرد.

* متأسفانه کاندیداها بیشتر به دنبال منازعه هستند تا مناظره و بیشتر وعده‌هایی می‌دهند که امکان اجرای آن‌ها وجود ندارد.

* پیشنهاد من این است که نامزدها برنامه‌های عملیاتی به مردم ارائه کنند تا فضا برای اعتماد باز شود. دوقطبی کردن و دعواهای سیاسی باعث کاهش مشارکت خواهد شد، آنچه در فضای انتخابات مشهود است دعواهای سیاسی است که این مسئله باعث شده مردم فکر کنند، هر کسی برنده شود فرقی ندارد و فقط عده‌ای منفعت می‌برند.

* افزایش مشارکت با قانون مداری است. اگر اعلام شود مسئولان بی توجه به قانون از جمله رئیس جمهور و وزرا در صورت عدم اجرای قوانین محاکمه خواهند شد. مشارکت بسیار بالا می‌رود. وقتی کشته شدن مردم در جریان آبان ۹۸ و بنزین با جمله رئیس جمهور که جمعه از خواب بیدار شده فهمیده محاکمه نمی‌شود مردم امید خود به نظام را از دست می‌دهند.

* برگزاری مناظره‌های متعدد همراه با حضور و پرسش از سوی نمایندگان اتحادیه‌ها و صاحبان مشاغل. پرسیدن سوالات بیشتر از طرف مردم و مشخص کردن نتیجه عدم اجرای قول‌های انتخاباتی توسط نهادهای مسئول و پیگیری جدی آنها.

* پیشنهاد بنده صداقت در اطلاع رسانی به مردم و آشنایی با دانش و رشد سیاسی مردم در انتخاب است و همچنین آشنایی با تأثیرات انتخاب بد می‌تواند راهگشا باشد.

* بزرگان خانواده‌ها و جوانان می‌توانند در افزایش مشارکت مردم مؤثر باشد. امید دارم این فرهیختگان به وظیفه ملی و اخلاقی خود عمل کنند.

* بیان برنامه قابل اجرا به جای تخریب، اعتماد و اطمینان به مردم که مشکلات قابل حل هست.

* اقناع مردم درباره منفعت مشارکت گسترده و درصد بالا در انتخابات.

* بیان راهبردهای ممکن برای حل مشکلات توسط کارشناسان بی طرف با انتخاب پرشور.

* مناظره به صورت ۲ نفره و چالشی

* برای مشارکت بیشتر مردم کاندیداها باید برنامه کاربردی و شفاف ارائه دهند.

* افزایش اعتماد عمومی

* برگزاری مناظره‌های آزاد دو به دو بین کاندیداهای اصلی.

* برای افزایش مشارکت تنها راه تعویق انتخابات و تأیید چند داوطلب دیگر هست

* افزایش مشارکت، دعوت مراجع تقلید از مردم.

* بصورت تقابلی و نقد مستقیم.

* برای افزایش مشارکت باید با روحانی مناظره کنند.

* مناظره ۲ نفره

کد خبر 5233276

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha