به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر داوود دانش جعفری افزود: سپرده های سرمایه گذاری بلند مدت رشد چشمگیری داشته و میزان تسهیلات ارایه شده از سوی بانک ها به مردم نیز افزایش یافته است.
وزیر امور اقتصادی و دارایی با اشاره به اینکه بخش اصلی مصرف ارز مربوط به واردات بنزین و حامل های انرژی است ، گفت : دولت همواره در تلاش بوده است تا میزان مصرف ارز برای بخش های جاری را کاهش دهد و تلاش دولت و مجلس در این زمینه جواب داده است.
دانش جعفری همچنین تصریح کرد : ارایه تسهیلات در بخش های کشاورزی و صنعت رشد قابل توجهی داشته است، ضمن آنکه بخشی از تسهیلات در بخش خدمات ارایه می شود .
وزیر امور اقتصادی و دارایی با اشاره به عزم دولت در واگذاری ها و اجرای سیاست های اصل 44 گفت : فقط میزان واگذاری شرکت ها در فعالیت دولت نهم برابر با میزان واگذاری ها طی سال های 70 تا 83 است .
دانش جعفری با بیان اینکه حاصل درآمدهای نفتی به تورم منجر می شود ، اعلام کرد : اوراق مشارکت با هدف کنترل و مهار تورم منتشر می شود .
وزیر امور اقتصادی و دارایی گفت : در سال گذشته بخشی از سهمیه حساب ذخیره ارزی و فاینانس به دلیل عدم مراجعه و یا توجیه نداشتن طرح ها از نظر اقتصادی بلا استفاده ماند.
نظر شما