۸ تیر ۱۴۰۰، ۱۹:۰۴

رئیس اداره منابع طبیعی دهلران خبر داد؛

برقراری کشیک شبانه روزی اطفای حریق در شهرستان دهلران

برقراری کشیک شبانه روزی اطفای حریق در شهرستان دهلران

دهلران-رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان دهلران از برقراری کشیک شبانه روزی اطفای حریق در شهرستان دهلران خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، نصرالله پارسه ظهر سه شنبه در جلسه ستاد بحران شهرستان دهلران اظهار کرد: خوشبختانه امسال با اطلاع رسانی و آگاهی بخشی که از طریق اصحاب رسانه، خبرگزاری‌ها، مطبوعات و فضای مجازی و برگزاری کلاس‌های آموزشی با هدف ایجاد حساسیت، که در شهرستان صورت گرفت شاهد کاهش آتش سوزی در سطح مراتع و جنگل‌ها ی شهرستان بودیم.

وی اظهار داشت: متأسفانه برخی افراد بدون توجه به شرایط زیست محیطی اقدام به آتش زدن پس چر مزارع خود می‌کنند که خسارت جبران ناپذیری به محیط زیست و منابع طبیعی وارد می‌کنند.

رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان دهلران گفت: برقراری اکیپ‌های گشت و مراقبت با استفاده از نیروهای جوامع محلی به صورت مستمر و پنج گشت موتوری و خودرویی یگان حفاظت و برقراری کشیک شبانه روزی اطفای حریق در شهرستان از جمله برنامه ریزی های این اداره برای پیشگیری و حوادث احتمالی در فصل تابستان است.

پارسه افزود: تأمین و تجهیز ادوات، تجهیز سه دستگاه تانکر ۱۰ هزار لیتری، مجهز کردن سه دستگاه خودرو به رات فایر در راستای پیشگیری و اطفای حریق به صورت آماده باش در سطح شهرستان برنامه ریزی شده است.

وی عنوان کرد: ایجاد آتش بُر در سطح حاشیه جاده به طول ۵۰ کیلومتر، ایجاد آتش بر در سطح پنج هزار هکتار عرصه‌های جنگلی و مناطق مستعد آتش سوزی از جمله اقدامات پیشگیری در راستای حریق بوده که اداره منابع طبیعی در شهرستان انجام داده است.

کد خبر 5247197

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha