به گزارش خبرگزاري "مهر" ايشان در بيانات خود كه از شبكه خبر سيماي جمهوري اسلامي پخش شد ،فرمودند : ما براي عرض تسلي به برادران و خواهران شهر بم به اين شهر سفر كرديم ، من روزهاي اول اين حادثه تلخ هم توفيق پيدا كردم كه به مردم عزيز و مصيبت ديده بم از نزديك تسليت بگويم اما حقيقتش با اينكه آن روزها آمدم سفارشهاي لازم هم شد اما دلم آرام نگرفت و داغ و دردي كه بر اين مردم وارد شده است در حقيقت بر همه كساني كه احساس اسلامي و انساني دارند وارد شد .
مقام معظم رهبري با تاكيد بر اينكه هم مردم منطقه و هم مسئولين در مسئله زلزله بم داراي .وظايف سنگيني هستند افزودند : تا كنون اقدامات با ارزشي از جانب مسئولان انجام گرفته اما هنوز كارهاي زيادي باقي مانده كه بايد با همت و تلاش مسئولان و همكاري و همدلي مردم بم انجام گيرد .
مقام معظم رهبري با تاكيد بر اينكه اگر مصيبتها موجب بيداري و همت و تلاش و جبران غفلتها شود يك نعمت خواهد بود خاطر نشان كردند: اين مصيبتها بايد ما را به خدا نزديكتر و عزم و توكل و همبستگي مردم بويژه جوانان را براي كار و تلاش و ساختن مجدد بم مضاعف كند.
حضرت آيت الله خامنه اي با تاكيد بر اينكه در اين مقطع مهمترين وظيفه مسئولان جبران كمبودهاست افزودند : در مرحله بعد كه مرحله بازسازي بم است بايد بم از ميان اين ويرانه ها با عزت افتخار و استحكام سر بلند نمايد .
ايشان در پايان با اشاره به همكاري مردم و مسئولان به عنوان يكي از ويژ گيهاي نظام اسلامي به مردم منطقه توصيه كردند با همكاري و همدلي بيش از پيش با مسئولان آنان را در انجام وظايف خود ياري نمايند.
مقام معظم رهبري همچنين با حضور در بهشت زهراي بم ضمن گراميداشت ياد قربانيان زلزله بم براي آنان طلب مغفرت و رحمت الهي كردند .
حضرت آيت الله خامنه اي هم چينن با حضور در جمع مسئولان ضمن قدرداني از زحمات آنان در خصوص مشكلات و كمبودهاي مردم بم و مسائلي كه مردم در بازديد ايشان مطرح كرده بودند و لزوم سازماندهي بهتر كمك رساني و خدمت رساني مطالبي بيان كردند .
رهبر معظم انقلاب در جمع نمازگران بم :
بايد بم از ميان اين ويرانه ها با عزت افتخار و استحكام سر بلند نمايد
حضرت آيت الله خامنه اي رهبر معظم انقلاب اسلامي كه صبح امروز براي پيگيري امر زلزله زدگان و بازديد از روند كارهاي اجرايي در شهر زلزله بم وارد شهرستان بم شده بودند درجمع مردم بم در مسجد جامع اين شهر هدف از اين سفر را تسليت به مردم مصيبت ديده بم بيان و خاطر نشان كردند: مصيبت مردم بم مصيبت همه ما است و در حقيقت اين داغ بر همه مردم و همه كساني كه احساس اسلامي و انساني دارند وارد شده است
نظر شما