پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۷ تیر ۱۴۰۰، ۱۹:۱۷

امام جمعه قزوین:

وضعیت کنونی شرکت مه‌نخ و فرنخ نتیجه عمل نکردن به آیه قرآن است

وضعیت کنونی شرکت مه‌نخ و فرنخ نتیجه عمل نکردن به آیه قرآن است

قزوین – امام جمعه قزوین با بیان اینکه وضعیت کنونی شرکت مه‌نخ و فرنخ نتیجه عمل نکردن به آیه قرآن بود، گفت: فروش سوله‌ها، تراشیدن کارخانه و بیکاری کارگران نتیجه سپردن شرکت به بی خردان بود.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دفتر نماینده ولی فقیه در استان قزوین آیت‌الله عبدالکریم عابدینی در جلسه شورای اداری استان قزوین با گرامیداشت ایام چهلمین سالروز اقامه نماز جمعه قزوین اظهار کرد: عنوان جلسه که گرامیداشت چهلمین سال برگزاری نماز جمعه به امامت آیت‌الله باریک‌بین (ره) است، تعظیم شعار الهی است و از استاندار محترم و مدیران استانی و همه دست اندرکاران مراسم گرامیداشت چهلمین سالگرد نماز جمعه تقدیر و تشکر می‌کنم.

وی گفت: معتقدم انتخابات امسال واقعاً باشکوه برگزار شد و این جمله شعاری نیست؛ بلکه در مقایسه با سایر انتخابات‌های کشور حتی رفرانوم جمهوری اسلامی با آن جمعیت انبوه شرکت کننده، مردم در انتخابات امسال با این هجمه از تبلیغات اجانب و مشکلات و گرفتاری‌ها سنگ تمام گذاشتند و حضورشان جدی بود که باید دستشان را بوسید. خدا را به خاطر استقامت مردم پای اندیشه‌های دینی شکر می‌گوئیم.

نماینده ولی‌فقیه در استان قزوین با تشکر از زحمات حجج اسلام والمسلمین ابوترابی و محمد باریک‌بین در سنگر نماز جمعه تاکید کرد: شانی که نماز جمعه دارد و آن ترسیمی که قرآن و روایات برای ما دارد در فرهنگ ما کم‌تر دیده شده است و هنوز نتوانسته‌ایم جایگاه حقیقی آن را به مردم معرفی کنیم.

امام جمعه قزوین با اشاره به آیه ۹ سوره جمعه یادآور شد: اگر مردم پیام این آیه را به درستی بشنوند و به گفته قرآن بسوی نماز جمعه شتاب کنند، ما برای میزبانی از آن‌ها کمبود جا و امکانات خواهیم داشت با این حال مردم در قزوین و شهرهای استان حضور خوبی در نماز جمعه دارند.

آیت الله عابدینی افزود: قرآن به ما می‌گوید هر مشغولیتی داریم باید آن را رها کنیم و خیر و صلاح ما در اقامه نماز جمعه است، از طرف دیگر طبق روایات بی اعتنایی به آن بی‌برکتی و نفاق را در پی خواهد داشت.

وی با اشاره به آیه ۷۱ سوره توبه تصریح کرد: خداوند می‌فرماید مؤمنین به هم وصل هستند و جدایی ناپذیرند و در صمیم قلبشان خواهان خیر و برکت برای همدیگرند اما قرآن راجع به منافقان می‌فرماید آنها پراکنده هستند چراکه جایی برای گفتمان و احوال پرسی ندارند.

نماینده ولی‌فقیه در استان قزوین نماز جمعه را مکانی برای اتصال قلوب مؤمنین خواند و خاطرنشان کرد: نماز جمعه در حقیقت چشمه‌های به هم پیوسته نمازهای جماعت مساجد است که به دریای خروشان نمازهای جمعه در سراسر جهان اسلام تبدیل می‌شود.

امام جمعه قزوین در اهمیت حضور حداکثری در نماز جمعه ابراز داشت: در روایات داریم حاکمان در روز جمعه باید زندانیان را تحت مراقب به نماز جمعه بیاورند و آنها را نیز مشارکت دهند و مجدد به زندان برگردانند، از این روایات می‌فهمیم دین ما چقدر به نماز جمعه اهتمام ورزیده است که البته فاصله ما با این مهم فاصله زیادی داریم.

آیت‌الله عابدینی یادآور شد: در زمان حاکمیت طاغوت هیچ زمینه‌ای برای برگزاری نماز جمعه در کشور نبود و اگر کسی یکبار خطبه‌های جمعه را آن‌گونه که شایسته است ایراد می‌کرد او را برکنار می‌کردند و امکان نداشت بتواند حرفی بزند. رسالت نماز جمعه در آن زمان برعهده خطیبان شجاعی بود که خیلی اوقات کارشان به شکنجه و زندان می‌کشید.

وی ابراز داشت: رسول گرامی اسلام قبل از ورود به مدینه نماز جمعه را برپا کردند که معلوم می‌شود نماز جمعه باید با حاکمیت عجین باشد، عامل ارتقا فرهنگی و وحدت مسئولان با آحاد مردم را رقم بزند و نماز جمعه برای گروه، قشر و جناح خاصی نیست و درهای نماز جمعه بر روی همه باز است و همه اقشار و سلیقه‌ها باید نماز جمعه را از خودشان بدانند؛ چراکه مورد خطاب آیه «یا أَیُّهَا الَّذینَ آمَنُوا» هستند.

نماینده ولی‌فقیه در استان قزوین خاطرنشان کرد: وقتی منافقان اثر نمازجمعه‌ی رسول خدا را دیدند، بلافاصله مسجد ضرار را بنیان نهادند، یعنی به‌سرعت واکنش نشان دادند و یکی از جهاتی که باید در نماز جمعه روشنگری و افشاگری شود منافقان و صهیونیست‌ها هستند که باید مفتضح شوند و کارهایشان علیه اسلام برملا شود.

امام جمعه قزوین گفت: امام جمعه وظیفه دارد با سعه ی صدر همه ی مردم را ببیند، خودش را خادم آنها بداند و آحاد مردم را باکرامت مدنظر قرار دهد.

آیت‌الله عابدینی با توجه به آیه ۶ سوره نساء یادآور شد: خداوند به ما دستور داده اموالمان که قوام، استقلال و عزت ما در آن است، را به سفیهان نسپریم که اگر سپردیم همین نفت کشور هم به بهای اندکی فروخته نمی‌شود و بهترین ثروت و دارایی هدر می‌رود و ما در انتخابات اموالمان را به دست کسانی که رأی می‌دهیم می‌سپاریم.

وی در توضیح اینکه «سفیهان» چه کسانی هستند اظهار کرد: بر اساس آیه ۱۳۰ سوره بقره چه کسانی با دین ابراهیمی زندگی نمی‌کنند؟ علاقه‌ای ندارند که بانک‌ها و اقتصادشان بر اساس دین باشد و نگاهشان به کشورهای خارجی بر اساس نگاه دینی باشد؟ کسی که تمام همتش ثروث افزایی و قدر طلبی باشد ولو با ظاهرسازی جور دیگری نشان دهد.

نماینده ولی‌فقیه در استان قزوین افزود: گاهی شاهد بودیم در خصوصی‌سازی‌ها درست رفتار نشد، برای مثال وضعیت کنونی شرکت مه‌نخ و فرنخ نتیجه‌ی این بود که ما به این آیه عمل نکردیم و مال را به سفیهان سپردیم، آن‌ها هم خیانت کردند و حتی سوله‌ها و آهن‌های کارخانه را بریدند و فروختند، یعنی کارخانه را هم تراشیدند و ضایعات کردند و کارگران را بیکار و دچار خسران کردند؛ این نتیجه این بود که اموال را به بی‌خردان سپردند.

امام جمعه قزوین در پایان گفت: اکنون نیز تخلفاتی در جریان است، امیدوارم جلوی این تخلفات گرفته شود تا سر مردم کلاه نرود و مدیران به گونه‌ای رفتار کنند که مردم تحقیر نشوند.

آیت لله عابدینی بیان کرد: برای کنترل بحران آب و برق باید مسئولان و مدیران توجه جدی به توزیع دقیق و عادلانه آنها داشته باشند و طوری نشود که در محله‌ای ۳ بار قطعی برق داشته باشیم و در محله قطعی نباشد. اگر قرار است قطع شود برای همه یکسان باشد و از مردم هم خواهش می‌کنیم از نظر رعایت مصرف بهینه وظیفه خودشان را به خوبی انجام دهند.

کد خبر 5253605

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha