پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۰ تیر ۱۴۰۰، ۲۳:۵۴

رئیس پلیس راه لرستان:

برخورد با رانندگان وسایل نقلیه پلاک مخدوش در لرستان

برخورد با رانندگان وسایل نقلیه پلاک مخدوش در لرستان

خرم‌آباد- رئیس پلیس راه لرستان تاکید کرد: با رانندگان وسایل نقلیه پلاک مخدوش در این استان برخورد قانونی می‌شود.

به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ مصطفی دالوند روز یکشنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: طرح تشدید و اجرای گسترده برخورد با تخلفات پلاک در لرستان در دستور کار جدی پلیس راه استان قرار گرفته است و رانندگانی که در اعداد و ارقام پلاک خودروی خود را تغییر ایجاد و اقدام به پوشش پلاک کنند، متوقف و اعمال قانون خواهند گرفت.

وی بیان داشت: رسالت پلیس برقراری نظم و امنیت ترافیکی و پیشگیری از وقوع تخلفات و تصادفات رانندگی است و یکی از مهم‌ترین ابزارهای مورد استفاده پلیس برای نیل به هدف، اعمال قانون رانندگان متخلف است.

رئیس پلیس راه لرستان تصریح کرد: هدف ما از اعمال قانون صرفاً صدور قبض جریمه نیست بلکه تخصیص نمره منفی، ضبط گواهینامه، توقیف در پارکینگ و سایر امتیازات منفی که بر اساس اجازه قانون در اختیار پلیس قرار گرفته اند همگی از مصادیق اعمال قانون محسوب می‌شوند.

سرهنگ دالوند ادامه داد: در تمامی روش‌ها پلیس از پلاک نصب شده بر روی وسیله نقلیه برای اعمال قانون استفاده می‌کند که گاهی افرادی به منظور فرار از چنگال قانون و دور ماندن از دید پلیس و دوربین‌های کنترل ترافیک اقدام به مخدوش کردن عمدی پلاک وسیله نقلیه خود می‌کنند.

وی عنوان کرد: این رفتار علاوه بر اینکه بر اساس قانون مجازات اسلامی جرم محسوب می‌شود از دیدگاه مقررات ترافیکی نیز تخلف بوده و با رانندگان متخلف بر اساس قانون برخورد خواهد شد.

کد خبر 5255788

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha