به گزارش خبرنگار مهر، سردار حمید فهیمی راد عصر یکشنبه در سفر به مهران و دیدار با فرماندار مهران با بیان اینکه مرز مهران از اهمیت بالایی برای آستان قدس رضوی برخوردار است تاکید کرد: بنیاد کرامت رضوی برای حضور در مهران و خدمت به زوار اربعین برنامهریزی دارد.
وی گفت: ما در اکثر مرزهای ایران در مراسم اربعین حضور داریم از مرزهای پاکستان و افغانستان گرفته تا آستارا، قصرشیرین و مهران تلاش داریم تا زوار اربعین حسینی از خدمات آستان قدس رضوی برخوردار شوند اما با توجه به اینکه مهران همواره مورد اقبال زوار است بیشترین تمرکز ما بر روی این مرز خواهد بود.
وی با بیان اینکه آستان قدس در نظر دارد مدرسه واقع در پل زائر را خریداری کرده و نسبت به احداث مرکز مدیریت اربعین آستان اقدام کند، بیان داشت: بنیاد کرامت رضوی و آستان قدس در نظر دارد درصورت در اختیار قرار دادن زمین در مرز مهران یک موکب دائمی در مهران احداث کند.
فرماندار مهران نیز در این دیدار با بیان اینکه اقدامات خوبی در مهران در حال انجام است، گفت: ما در حال جمع بندی نیازمندیهای اربعین در مهران هستیم و در خصوص پروژههای زیرساختی در دست اقدام در مهران مشکلات بسیاری وجود دارد که نیاز است تا زمان اربعین نسبت به رفع آنها اقدام کنیم.
مجید کاکی ادامه داد: وضعیت قرمز کرونا در مهران هم مشکلات مضاعفی برای پیگیری مسائل اربعین ایجاد کرده است و نیاز به حضور آستان قدس رضوی در صورت برگزار شدن اربعین داریم.
نمایندگان آستان قدس رضوی و هیئت همراه در ادامه سفر به شهرستان مهران از پایانه مرزی، حسینیه سازمان حج و زیارت و دیگر امکانات مهران بازدید کردند.
نظر شما