به گزارش خبرنگار مهر، موسی وفائیان ظهر سه شنبه در جلسه هیئت نمایندگان اتاق بازرگانی صنایع و معادن مازندران در محل اتاق استان افزود: این تعداد گواهی مبدا صادره به کشورهای امارت متحده عربی، ازبکستان، ژاپن، مصر، ارمنستان، هنگ کنگ ، سوریه، ویتنام، اکراین، ترکمنستان و گرجستان دارای 922هزار و 322 دلار ارزش است.
وی خاطر نشان کرد: در تیرماه امسال نیز 55 فقره کارت بازرگانی حقیقی و حقوقی صادر شد.
نصیر عمرانیان نائب رئیس اتاق بازرگانی صنایع و معادن مازندران نیز از ایجاد کمیسیون جدید اخلاق کسب و کار در اتاق خبر داد و عنوان کرد: اتاق در بحث اتوماسیون اداری و برگزاری کارگاه های آموزشی با جهاد دانشگاهی مازندران توافقاتی انجام داده است.
احمد رضا روحانی، نائب رئیس اتاق با اشاره به تضمین اعتبارات و سرمایه گذاری از سوی صندوق ضمانت صادرات یادآور شد: این اقدامات مانع بروز نگرانی در میان صادرکنندگان می شود.
احمد اصغری عضو هیئت نمایندگان اتاق نیز عدم ثبات قیمت مواد اولیه مورد نیاز در تولید، بالابودن قیمت تمام شده کالاهای تولیدی و عدم رقابت در بازارهای هدف را از عوامل کاهش صادرات برشمرد و بر اصلاح روند موجود تاکید کرد.
در این نشست سایر اعضای هئیت نمایندگان پیرامون راهکارهای توسعه صادرات مطالبی بیان کردند.
نظر شما