پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۰ مرداد ۱۳۸۶، ۱۹:۵۶

دانش آموزان کرمانی در مسابقات آزمایشگاهی و رایانه درخشیدند

کرمان - خبرگزاری مهر: در هشتمین مرحله مسابقات آزمایشگاهی و رایانه سراسر کشور در خراسان رضوی، دو نفر از دانش آموزان استان کرمان، صاحب رتبه های دوم و پنجم شدند.

معاون آموزش و پرورش نظری و مهارتی سازمان آموزش و پرورش استان کرمان در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: در این دوره از مسابقات که در دروس زیست شناسی، فیزیک، شیمی و رایانه برگزار شد، سید ناصر بهادر از دبیرستان کمال موسوی ناحیه کرمان در رشته رایانه، رتبه دوم کشور را کسب کرد و مسعود قاسمیان از شهرستان شهربابک در رشته شیمی، رتبه پنجم را به خود اختصاص داد.

ارسطو امیر شکاری، پشتکار، جدیت، تلاش و توکل به خداوند را از رموز موفقیت در هر امری خواند و گفت: کسب رتبه های برتر توسط دانش آموزان استان کرمان در این مسابقات، نشانگر عزم جدی و تلاش آنان در این مسابقات و از افتخارات بزرگ استان است.

وی بر تداوم موفقیت های دانش آموزان و پژوهشگران در تمامی عرصه های علمی تاکید کرد و افزود: با ظرفیت ها و پتانسیل خوبی که در آموزش و پرورش استان وجود دارد، شاهد موفقیت های بیشتر در این زمینه خواهیم بود.

کد خبر 527682

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha