پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۹ مرداد ۱۴۰۰، ۹:۵۹

رئیس شورای شهر سنندج تأکید کرد؛

توازن منطقه ای و رفع نواقص مناطق حاشیه ای اولویت شورای شهر سنندج

توازن منطقه ای و رفع نواقص مناطق حاشیه ای اولویت شورای شهر سنندج

سنندج- رئیس شورای اسلامی شهر سنندج گفت: گسترش خدمات به مناطق شرقی و حاشیه نشین سنندج اولویت شورا و شهردار این شهر در دور جدید است.

به گزارش خبرنگار مهر، فرزاد زارعی دو شنبه شب در جمع خبرنگاران اظهار کرد: فرصت یک ماهه به اعضای شورای دور ششم داده شد تا هر کدام دو نفر را برای مدیریت شهرداری سنندج معرفی کنند و در این راستا ۱۸ نفر معرفی شدند که از بین آنها هفت نفر دارای برنامه و متناسب شناخته شدند.

وی افزود: در نهایت چهار نفر از این هفت نفر به نفع سید انور رشیدی کنار رفتند و رشیدی به عنوان شهردار جدید سنندج صاحب رأی قاطع اعضای شورای شهر شد.

زارعی خاطرنشان کرد: اعضای شورای اسلامی شهر سنندج در انتخاب شهردار تحت تأثیر هیچ جریان سیاسی یا توصیه‌های هیچ نهادی نبوده و با بررسی برنامه‌های پیش نهادی کاندیداها اقدام به انتخاب شهردار کردند.

رئیس شورای شهر سنندج گفت: انتخاب شهردار سنندج مبتنی بر خرد جمعی بوده و هیچ شخص حقیقی یا حقوقی برای شورا تصمیم گیری نکرده است.

زارعی تصریح کرد: رسیدگی ویژه به مشکلات مناطق حاشیه نشین در شهر سنندج و تلاش برای کاهش فاصله شرق و غرب این شهر از جمله اولویت‌هایی است که شورا و شهردار جدید این شهر با جدیت دنبال خواهند کرد.

وی افزود: تکمیل پروژه‌های نیمه تمام و مقابله با ساخت و سازهای غیرمجاز از دیگر اولویت‌هایی است که در این دوره مدنظر اعضای شورا قرار خواهد گرفت.

سید انور رشیدی شهردار منتخب سنندج نیز در این جلسه بر شفاف سازی در تصمیم گیری ها، تلاش بر جلب رضایت ارباب رجوع در مراجعات روزانه به مناطق مختلف شهرداری، توزیع عادلانه خدمت در سطح شهر سنندج و تلاش برای کاهش فاصله خدمات رفاهی و زیرساختی در شرق سنندج را به عنوان اولویت‌های کاری خود نام برد.

کد خبر 5277939

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha