پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۲۴ مرداد ۱۴۰۰، ۱۳:۵۳

عباس‌پور در تشریح جلسه کمیسیون صنایع و معادن:

برنامه‌های«اوجی» ارائه شد/ باید از خام فروشی جلوگیری شود

برنامه‌های«اوجی» ارائه شد/ باید از خام فروشی جلوگیری شود

سخنگوی کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی گفت: وزیر پیشنهادی نفت در این جلسه حضور یافت و نمایندگان بر ضرورت جلوگیری از خام فروشی تاکید کردند.

روح‌الله عباس‌پور در گفتگو با خبرنگار مهر، در تشریح نشست امروز کمیسیون صنایع و معادن مجلس، گفت: وزیر پیشنهادی نفت در این جلسه حضور یافت و گزارشی از سوابق اجرایی خود در وزارت نفت ارائه کرد.

وی بیان کرد: تمرکز بر میادین مشترک نفت و گاز، توجه به نیروی انسانی، جلوگیری از خام فروشی، دستیابی به قابلیت‌های صادراتی و استفاده از ظرفیت بخش خصوصی در زمینه اکتشاف نفت و صادرات از جمله برنامه‌های وزیر پیشنهادی نفت است.

سخنگوی کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: صادرات نفت از طریق بخش خصوصی، استفاده از میادین مشترک نفت و گاز، جلوگیری از خام فروشی و ضرورت توجه به موضوع فرآوری از جمله موارد مطرح شده از سوی اعضای کمیسیون در این جلسه بود.

کد خبر 5281808

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha