پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۱ مرداد ۱۳۸۶، ۱۷:۳۱

موانع جذب و حفظ هنرمندان متخصص باید رفع شود

زنجان - خبرگزاری مهر: رئیس حوزه هنری استان زنجان گفت: محدودیت‌های موجود در خصوص تعریف و تبیین حد و مرز فعالیت‌ها موانعی در جذب و حفظ هنرمندان متخصص است و باید برنامه ریزیهای خاصی برای رفع این موانع صورت گیرد.

به گزارش خبرنگار مهر در زنجان ،یوسف اماملو ظهر امروز در جمع مربیان آموزشی حوزه هنری زنجان افزود: برخی ‌از علاقه‌مندان بدون اطلاع از استعداد و توانایی هنری خود و داشتن هدف مشخص، رشته‌ خاصی جهت فعالیت انتخاب و پس ‌از مدتی آن را رها می‌کنند.

وی با تاکید بر لزوم ارتقای سطح شیوه آموزش و بهره‌گیری از مربیان مجرب یادآورشد: شناسایی، پرورش استعدادهای نوجوانان و جوانان و تولید آثار ماندگار توسط هنرجویان حوزه هنری را ازجمله اهداف حوزه هنری بوده است.

اماملو تغییر نگرش در خصوص شئونات اخلاقی، نوع پوشش و تربیت هنرمندان مبتکر، متفکر و معنوی را از دیگر اولویت‌های حوزه‌ هنری عنوان کرد و افزود: حوره هنری استان زنجان در عرصه تربیت نیروهای فعال و مبتکر همواره جز مراکز برتر بوده است.

وی با تاکید بر اینکه هنرمندی که معنویت ندارد به سرمنزل مقصود نمی‌رسد، اظهار داشت: هنرمندان باید به ‌گونه‌ای پرورش یابند که به بال های هنر، معنویت و تفکر صحیح مجهز شوند.

رئیس حوزه هنری استان زنجان با عنوان این مطلب که رعایت شئونات و اخلاق اسلامی درچارچوب اهداف و رسالت حوزه هنری قراردارد تا کید کرد: هنرمندی که از بین بردن حدود و مرزها را شاخص پیشرفت خود در حیطه هنر می‌داند، بی‌گمان در اشتباه است.

وی عمده فعالیت‌های حوزه‌ هنری دربخش آموزش را شامل شناسایی، جذب و پرورش استعدادهای جوان درطیف مشخصی از گروه سنی ‪ ۱۵‬تا ‪ ۲۵‬سال و نیز تولید آثار فاخر هنری و تربیت هنرمندان مستعد عنوان کرد.

این مسئول آموزش را سرلوحه فعالیت حوزه‌ هنری دانست و بر ضرورت آموزش صحیح و ایجاد بستر مناسب برای تولید و عرضه‌ آثار هنری ماندگار تاکید کرد.

اماملو با اشاره به ‌کمبود امکانات و فضای آموزشی که حوزه هنری در رهگذر اجرای برنامه‌ها و برگزاری دوره‌های آموزشی با آن مواجه است، عنوان کرد: تا پایان امسال گروه های پژوهش و بررسی آسیب‌های هنر و هنرمند در جامعه‌ کنونی، تشکیل و با حضور متخصصین هر رشته مشکلات و موانع موجود در این بخش بررسی خواهد شد.

کد خبر 528294

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha