پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۱۱ مرداد ۱۳۸۶، ۱۸:۲۱

لوموند :

پرستاران بلغار متعهد به عدم شکایت از لیبی شده اند

یک روزنامه فرانسوی مدعی شد که لیبی پیش از آزاد کردن پنج پرستار بلغار و پزشک فلسطینی از آنان تعهد گرفته است که برای شکنجه و بدرفتاری با آنان از دولت طرابلس شکایت نکنند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از لوموند ، لیبی پیش از آزاد کردن پرستاران بلغار و پزشک فلسطینی متهم به آلوده کردن بیش از 400 کودک که توسط هواپیمای خصوصی رئیس جمهوری فرانسه به کشورشان بازگشتند، از این متهمان تعهد کتبی گرفت که به خاطر شکنجه و بدرفتاری با آنان از دولت طرابلس شکایت نکنند.

امضای این اسناد یکی از شرایط آزادی متهمان بوده است.

پرستاران بلغار و پزشک فلسطینی این اسناد را در حضور دیپلمات های اروپایی بویژه یک نماینده بلغار امضا کردند.

اروپا برای کسب موافقت لیبی جهت آزادی این متهمان که به اعدام محکوم شده بودند، یک میلیون دلار به هر یک از خانواده های کودکان قربانی پرداخت کرد. این متهمان پس از بازگشت به کشورشان بلافاصله ازسوی رئیس جمهوری بلغارستان عفو شدند.

در این راستا، "دیوید مارتینون" سخنگوی کاخ الیزه در گفتگو با خبرنگار روزنامه لوموند امضای این اسناد را توسط پرستاران مورد تائید قرار داد.

"فررو والدنر" کمیسر اتحادیه اروپا در امور خارجه نیز صبح امروز تصریح کرد که تمامی کشورهای عضو اتحادیه از جزئیات مذاکرات در طرابلس باخبر بودند و اینکه از امضای چنین سندی ابراز بی اطلاعی کنند، غیرممکن است.

به گفته الیزه، وکلای پرستاران نیز با امضای چنین تعهدی موافق بودند.

کد خبر 528415

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha