به گزارش خبرنگار مهر، تیم فوتبال ذوب آهن فصل گذشته را به شکلی کابوس وار سپری کرد و در آخرین دقایق لیگ و تنها به لطف تفاضل گل بهتر نسبت به سایپا در لیگ برتر باقی ماند. سبز پوشان اصفهان با به خدمت گرفتن سرمربی فصل گذشته تیم پیکان به فصل بیست و یکم میروند و از امروز وارد بازار نقل و انتقالات شدند.
ذوب آهن که فصل خوبی را تجربه نکرد، طبیعتاً باید تغییراتی گسترده در سطح بازیکن داشته باشد و مهدی تارتار نقل و انتقالاتش را با جذب یک دروازهبان شروع کرد. حبیب فرعباسی که بعد از درخشش در لیگ نوزدهم برای فصل بیستم مورد توجه چند تیم لیگ برتری قرار داشت و در نهایت به تراکتور پیوست، فصل خوبی را در این تیم تجربه نکرد و یکی از بازیکنان جدا شده از سرخ پوشان تبریز بود. فر عباسی امروز اولین بازیکنی بود که با ذوب آهن قرارداد بست.
تارتار در گام بعدی به سراغ شاگرد سابقش در پیکان رفت و دانیال ماهینی مدافع راست این تیم را به خدمت گرفت و در قدم بعدی سراغ یک مدافع راست دیگر به اسم سجاد دانایی رفت. با توجه به اینکه دانایی فصل گذشته در تیم هوادار حضور داشت، سهمیه لیگ برتری به حساب نمیآید.
تارتار سپس به سراغ یک بازیکن لیگ یکی دیگر به اسم «بابا محمدی» رفت. مهاجم سرشناس تیم مس کرمان که سالهاست در لیگ دسته اول میدرخشد و همواره از گلزنان برتر این مسابقات بوده، حالا این فرصت را پیدا کرده تا با تیم تارتار در لیگ برتر حضور داشته باشد.
سرمربی ذوب آهن که یکی از اولویتهایش تقویت خط حمله ذوب آهن در فصل آینده است، دومین مهاجم خود را از لیگ برتر خرید و این بار دست روی یک مهاجم باتجربه و کهنه کار به اسم رضا خالقی فر گذاشت تا این مهاجم ۳۷ ساله لیگ بیست و یکم را با پیراهن ذوب آهن به میدان رود.
احتمال اینکه نادر محمدی مدافع سمت چپ فصل گذشته پیکان که با پرتابهای اوت خاص خودش اسم و رسمی در فوتبال ایران پیدا کرد به همراه ابراهیم صالحی مهاجم ۲۹ ساله پیکان هم خریدهای بعدی تارتار در اصفهان باشند وجود دارد.
نظر شما