پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۳۱ مرداد ۱۴۰۰، ۵:۰۸

محققان پی بردند؛

داروهای ضد انعقاد به مبتلایان کووید ۱۹ با شدت متوسط کمک می کند

داروهای ضد انعقاد به مبتلایان کووید ۱۹ با شدت متوسط کمک می کند

بر اساس یک مطالعه جدید، بیماران مبتلا به بیماری کووید ۱۹ با شدت متوسط بستری در بیمارستان، در صورت درمان با داروی ضدانعقاد با دوز درمانی شانس بیشتری برای زنده ماندن دارند.

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از ساینس دیلی، «آمباریس پاندی»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه ساوت وسترن آمریکا، در این باره می‌گوید: «بیماران مبتلا به بیماری کووید ۱۹ با شدت متوسط که تحت درمان با داروی ضد انعقاد "هپارین" قرار گرفتند، ۲۷ درصد کمتر به دستگاه‌های تنفسی مانند لوله گذاری نیاز داشتند.»

همچنین نتایج مطالعه بر روی ۲۲۰۰ بیمار انجام شده نشان داد بیماران مبتلا به بیماری با شدت متوسط ۴٪ شانس زنده ماندن شأن بیشتر است.

به گفته دکتر پاندی: «افزایش ۴ درصدی میزان زنده ماندن بدون نیاز به دستگاه‌های کمکی تنفسی نشان دهنده پیشرفت بالینی بسیار معنی داری در این بیماران است.»

محققان بر انجام تحقیقات بیشتر در این زمینه تاکید دارند.

کد خبر 5286012

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha