پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲ شهریور ۱۴۰۰، ۸:۵۸

استاندار قزوین:

عمر حجت‌الاسلام ابراهیمی صرف تحقیق و پژوهش در علوم الهی شد

 عمر حجت‌الاسلام ابراهیمی صرف تحقیق و پژوهش در علوم الهی شد

قزوین – استاندار قزوین در پیامی با تسلیت درگذشت حجت‌الاسلام ابراهیمی گفت: آن مرحوم عمر شریف خود را صرف تحقیق و پژوهش در علوم الهی و مباحث دینی کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، در پی درگذشت عالم برجسته حجت‌الاسلام حاج سید موسی ابراهیمی استاندار قزوین در پیام تسلیتی درگذشت این عالم برجسته و پدر شهید را به مردم استان قزوین تسلیت گفت.

در پیام تسلیت هدایت اله جمالی پور آمده است:

إِذَا مَاتَ الْعَالِمُ ثُلِمَ فِی الْإِسْلَامِ ثُلْمَةٌ لَا یَسُدُّهَا شَیْءٌ إِلَی یَوْمِ الْقِیَامَةِ

خبر درگذشت مبارز انقلابی، استاد برجسته حوزه‌های علمیه و مدیر اسبق حوزه علمیه قزوین ابوالشهید مرحوم حجت الاسلام و المسلمین آقای حاج سید موسی ابراهیمی موجب تالم و تأثر فراوان اینجانب گردید.

این روحانی جلیل القدر سال‌ها از محضر اساتید برجسته و مبرّز کسب فیض و دانش کرد و عمر شریف خود را صرف تحقیق و پژوهش در علوم الهی و مباحث دینی نمود و شاگردان بسیاری را نیز در محضر خود پرورش داد و به عنوان مدیر حوزه علمیه استان قزوین نیز خدمات شایسته ای به طلاب و اساتید ارائه داد.

اینجانب ضایعه درگذشت این عالِم مجاهد را به عموم مردم مؤمن و انقلابی قزوین، دوستان و ارادتمندان و به ویژه بیت معزز ایشان تسلیت و تعزیت عرض نموده، از درگاه خداوند متعال برای آن مرحوم غفران و رحمت واسعه الهی و برای بازماندگان ارجمند صبر و اجر مسئلت می‌نمایم.

گفتنی است شامگاه دوشنبه حجت‌الاسلام حاج سید موسی ابراهیمی رئیس اسبق حوزه علمیه قزوین و از علمای برجسته استان قزوین درگذشت.

وی در حیات با برکت خود کتب و آثار زیادی را برجای گذاشت. کتاب «موسوعة کلمات الرسول الاعظم (ص)» شامل پانزده هزار حدیث از رسول اکرم (ص) و یک مجموعه تحقیقی ۹ جلدی از جمله آثار آن مرحوم است.

کد خبر 5287769

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha