پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۳ مرداد ۱۳۸۶، ۱۱:۱۱

ثمره هاشمی به مهر خبر داد:

ارتقای سطح برخی مدیران شهرستان‌های دارای فرمانداری ویژه

ارتقای سطح برخی مدیران شهرستان‌های دارای فرمانداری ویژه

معاون سیاسی وزیر کشور اعلام کرد: در فرمانداری‌های ویژه، فرماندار به سطح معاون سیاسی استاندار و سطح مدیران برخی واحدهای اداری به معاون مدیرکل ارتقاء می‌یابد و ارتقاء سطح مدیران سایر دستگاهها با نظر وزیر کشور و معاون توسعه مدیریت و سرمایه انسانی رئیس جمهور انجام خواهدشد.

سید مجتبی ثمره هاشمی معاون سیاسی وزیر کشور در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان این مطلب، اظهار داشت: براساس این مصوبه که بنا به پیشنهاد وزارت کشور به تصویب دولت رسید به منظور ارائه خدمات مناسب و نظارت بر انجام فعالیت‌های دستگاه های اجرایی در شهرستانهای بزرگ ، وزارت کشور مکلف است بدون ایجاد بار مالی در شهرستانهایی که واجد  شاخص‌های : جمعیت شهرستان (250) هزار نفر ، جمعیت مرکز شهرستان (125) هزار نفر،  فاصله شهرستان از مرکز استان (125) کیلومتر باشند، نسبت به دایر نمودن "فرمانداری ویژه " اقدام نماید.

به گفته ثمره هاشمی، این فرمانداری ها برای جلوگیری از مسافرت های مردم به مرکز استان ها و مراجعه به استانداری ها ایجاد می‌شود.

وی افزود: بر اساس مصوبه هیئت دولت، مقرر گردیده است که در شهرستان‌های شاهرود ،‌آبادان ،‌خوی ، مراغه ، سیرجان ، مهاباد ، زابل ،‌دزفول، تربت حیدریه و ایرانشهر نسبت به دایر نمودن فرمانداری ویژه اقدام گردد . در خصوص دیگر شهرستانهایی که دو شاخص از سه شاخص فوق را داشته باشند با تصویب هیات وزیران فرمانداری ویژه با حداقل هزینه و با امکانات موجود تاسیس گردد .

معاون سیاسی وزیرکشور همچنین در پاسخ به سئوالی مبنی بر زمان ارتقای 26 شهر به شهرستان و 42 روستا و دهستان واجد شرایط به شهر نیز تصریح کرد: این موارد بررسی های دیگری لازم دارد که به محض انجام، عملیاتی خواهد شد.

کد خبر 528897

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha