پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۱۳ مرداد ۱۳۸۶، ۱۴:۱۷

افزایش رنکینگ بازیکنان اسکواش ایران در رده بندی جهانی

افزایش رنکینگ بازیکنان اسکواش ایران در رده بندی جهانی

در آخرین رده بندی بازیکنان حرفه ای اسکواش جهان در ماه آگوست 2007 محمد حسین سنایی قهرمان اسکواش ایران در رده 255 جهان جای گرفت.

به گزارش خبرگزاری مهر، این درحالی است که وی درماه گذشته در رده 346 بوده و با 104 رتبه ترقی در رده 255 جهان جای گرفت. تاکنون هیچ بازیکنی از کشورمان به چنین موفقیتی دست نیافته است.

همچنین چهار بازیکن کشورمان ،عضو در سازمان اسکواش بازان حرفه ای جهان به نامهای محمدرضا صادق پور از کیش رتبه 286 ، محمد حسین جعفری از یزد رتبه 296 مسعود قره ضیاالدینی از تهران رتبه 324 و محمد امین عطایی خواه از خوزسان در رده 327 قرار گرفتند.

عمرشبانه ( مصر) همچون ماه های گذشته  در رده اول جهان و رامی آشور (مصر) دوم ، دیوید پالمز استرالیایی در رتبه سوم گرگوری گوتیر و تیری لینکو هر دو از فرانسه به ترتیب در رده 4 و 5 جهان جای گرفتند.

بهترین رده آسیایی از آن محمد ازلان اسکندر قهرمان مالزیایی می باشد که در رتبه 17 جهان جای دارد.

کد خبر 529123

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha