پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۳ مرداد ۱۳۸۶، ۱۴:۳۶

نادعلیان هفته آینده به تاجیکستان می‌رود

نادعلیان هفته آینده به تاجیکستان می‌رود

احمد نادعلیان، هنرمند محیطی، هفته آینده برای شرکت در جشنواره هنرهای محیطی به تاجیکستان می‌رود.

به گزارش خبرنگار مهر، این جشنواره در منطقه هورک در غرب تاجیکستان برگزار می‌شود و هنرمندان در کوههای پامیر در مرز چین حجاری‌های خود را به ثبت می‌رسانند. این جشنواره از 24 مرداد تا اول شهریور به همت یکی از NGOهای هنری این کشور برگزار می‌شود.

نادعلیان درباره سفر به تاجیکستان گفت: "همزمان با سفر من به تاجیکستان دو کشور دیگر نیز مرا برای شرکت در برنامه‌ها و جشنواره‌های خود دعوت کرده‌اند، اما من اولویت را به کشور تاجیکستان داده‌ام، چون تاجیکستان را بخشی از فرهنگ خود می‌دانم. گرچه گرفتن ویزا برای رفتن به این جشنواره مشکل است و از طرف این NGO تلاش بسیاری انجام شد."

این هنرمند دو دعوت دیگر از سوی کشور چین و مغولستان نیز دریافت کرده که قصد دارد با مشخص شدن وضعیت ویزا به این دو کشور نیز سفر کند. نادعلیان تاکنون در دوسالانه ها و جشنواره های اروپایی شرکت کرده و کمتر به جشنواره‌های آسیایی یا آسیای شرقی رفته است.

وی درباره دلیل این مسئله گفت: "هنر زیست محیطی در کشورهای غربی معنا پیدا می کند، چون کشورها صنعتی بودند. علاوه بر این تسهیلات کشورهای غربی و مساعدت آنها بیشتر است و همچنین برای مسافرت به این کشورها و دریافت ویزا با مشکل مواجه نمی شوم."

کد خبر 529183

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha