به گزارش مهر در بیرجند، ماموران فرماندهی انتظامی سربیشه در حین گشت زنی در حوزه استحفاظی خود به دو دستگاه خودروی تویوتا وانت مشکوک و دستور ایست صادر شد که رانندگان خورروها بدون توجه به ایست ماموران و با استفاده از تاریکی شب موفق به فرار شدند.
در حین فرار تعداد 11شبکه 200 لیتری نفت سفید از خودروها به بیرون انداخته شد که در این راستا ماموران دو هزار لیتر سوخت قاچاق را ضبط وتحقیقات برای ریشه یابی موضوع را آغاز کرده اند.
همچنین مرکز اطلاع رسانی فرماندهی انتظامی خراسان جنوبی اعلام کرد: ماموران کلانتری 11بیرجند در پی اخبار واصله مبنی بر ورود تعدادی اتباع بیگانه در حوزه استحفاظی این کلانتری به گشت زنی در این حوزه استحفاظی پرداختند که ماموران پس از چهار ساعت گشت زنی وتعقیب ردهای به دست آمده در نهایت در ارتفاعات روستای رکات بیرجند تعدا 75 نفر از افاغنه غیر مجاز را که در حال استراحت بوده شناسایی و دستگیر کردند.
نظر شما