به گزارش خبرنگار مهر، در این جلسه ، ابتدا اتهامات الیاس حضرتی دایر بر "نشراکاذیب به قصد تشویش اذهان عمومی"، "اهانت به اشخاص حقیقی و حقوقی" و "تحریص و تحریک افراد و گروه ها به ارتکاب اعمالی علیه امنیت و حیثیت نظام جمهوری اسلامی ایران" موضوع شکایت پلیس فرودگاه های کشور، معاون سیاسی امنیتی استانداری کردستان، معاونت راهنمایی و رانندگی ناجا، شرکت بین المللی ایثارگران، صراف؛ نماینده مجلس ششم و مدعی العموم قرائت و سپس مدیر مسئول روزنامه اعتماد به دفاع از خود پرداخت.
حضرتی، مدیر مسئول روزنامه اعتماد در این جلسه در مقام دفاع از خود گفت: با توجه به اینکه دیوان عالی کشور در مقام رسیدگی به تجدیدنظرخواهی ما نسبت به این پرونده، همه شکایت های موجود در پرونده را جز پلیس فرودگاه های کشور و صراف را وارد ندانسته بود، بنابراین نباید این شکایت ها در این جلسه مطرح می شد.
وی افزود: ضمن اینکه پلیس فرودگاه های کشور نیز در لایحه ای رضایت خود را اعلام کرده است. در مورد شکایت آقای صراف هم بنده قبول دارم که یکسری اشتباهاتی در متن مصاحبه روزنامه با ایشان صورت گرفته است.
حضرتی در پایان صدور رأی برائت در پرونده خود را خواستار شد.
در ادامه جلسه رسیدگی به پرونده روزنامه اعتماد، نعمت احمدی، وکیل مدافع الیاس حضرتی در جایگاه قرار گرفت و به دفاع از موکلش پرداخت.
در پایان این جلسه، آخرین دفاع از مدیر مسئول روزنامه اعتماد اخذ و قرار است دادگاه رأی خود در این پرونده را ظرف مهلت قانونی صادر کند.
مدیر مسئول روزنامه اعتماد پیش از این در همین پرونده از سوی شعبه 76 دادگاه کیفری استان تهران به تحمل 18 ماه حبس تعلیقی محکوم شده بود که دیوان عالی کشور رأی این پرونده را نقض و پرونده را برای رسیدگی مجدد به شعبه بدوی (شعبه 76 دادگاه کیفری استان تهران) ارجاع کرده بود.
نظر شما