مسعود عنایت با بیان این مطلب به خبرنگارمهرافزود: اشتباه مسعود مرادی در مسابقات جام باشگاههای آسیا و دیدار قطر و امارات کاملا مشهود بود و طبیعی بود که AFC وی را با محرومیت روبرو خواهد کرد ولی این اتفاقات برای بزرگترین داوران فوتبال کشور هم رخ می دهد و نباید اینگونه مسائل باعث شود تا داوران برجسته و بین المللی فوتبال کشورمان را تضعیف کنیم .
عنایت اضافه کرد: متاسفانه عده ای تلاش می کنند تا محرومیت مرادی را به نفوذ قطریها و ضعف داوری فوتبال ایران نسبت دهند درحالیکه اینگونه محرومیت ها در تمام دنیا برای داوران وجود دارد و کمیته های نظارتی برای بالا بردن سطح داوریها ناگزیرند در مسابقات بین المللی با سخت گیری و شدت عمل بیشتری عمل کنند ولی اینگونه محرومیت ها ذره ای از شایستگی و توانمندی های مسعود مرادی کم نخواهد کرد.
وی یادآور شد: لغو محرومیت مسعود مرادی با عملکرد مطلوب او در مسابقات لیگ برتر مرتفع خواهد شد و به همین جهت عملکرد او در بازیهای لیگ برتر را همراه با فیلم بازیهای او را به طور مرتب به کمیته داوران AFC گزارش خواهیم کرد.
مسعود عنایت در گفتگو با مهر:
لغو محرومیت مرادی بستگی به عملکرد او در لیگ برتر دارد / قضاوت های مرادی را به AFC گزارش می کنیم

رئیس کمییته داوران فدراسیون فوتبال لغو محرومیت مسعود مرادی از حضور در میادین بین المللی را منوط به عملکرد او در مسابقات لیگ برتر عنوان کرد.
کد خبر 531294
نظر شما