به گزارش خبرنگار مهر، نتایج نهایی آزمون سراسری در دورههای روزانه، شبانه، مجازی، پردیس خودگردان و شهریه پرداز، دانشگاه پیامنور، مؤسسات آموزش عالی غیرانتفاعی و غیردولتی (اعم از با آزمون و پذیرش صرفاً بر اساس سوابق تحصیلی «بدون آزمون») بامداد یکشنبه ۴ مهرماه در سایت سازمان سنجش آموزش کشور به نشانی www.sanjesh.org اعلام شده است.
همچنین کارنامه نهایی آزمون سراسری امروز جمعه ۹ مهرماه در سایت سازمان سنجش آموزش کشور به نشانی www.sanjesh.org منتشر شد.
متقاضیان میتوانند با برای مشاهده کارنامه نهایی به لینک http://srv2.sanjesh.org/p_krn/index.php/Krn_nah_sar1400mhr/result1400/krn مراجعه کنند.
در مجموع رشتههای با آزمون و بدون آزمون ۴۵۵ هزار و ۴۲۴ نفر قبول شدهاند و برنامه ثبت نامی پذیرفته شدگان از سوی دانشگاهها و مراکز آموزش عالی اعلام شده است.
تمامی متقاضیان میتوانند با مشاهده کارنامه در صورتی که دارای یکی از شرایط زیر باشند تقاضای خود را به سازمان سنجش مبنی بر بررسی در اولویتهای بعدی که دارای نمره علمی هستند، حداکثر تا تاریخ ۱۴ مهرماه ۱۴۰۰ در اطلاعیه اعلام نتایج نهایی هر آزمون در سایت سازمان سنجش ارائه کنند و از ارائه درخواستهای خارج از موارد زیر اکیداً خودداری کنند.
موارد و مصداقهای اشتباه در انتخاب رشته:
۱- عدم تناسب بین کدرشته قبولی با سایر رشتههای انتخابی از نظر عنوان رشته تحصیلی (مثلاً رشتههای انتخابی متقاضی اکثریت مهندسی هستند ولی در بین آنها اشتباهاً یک رشته علوم پایه درج شده باشد).
۲- عدم تناسب بین کدرشته قبولی با سایر رشتههای انتخابی از نظر مقطع تحصیلی (مثلاً رشتههای انتخابی متقاضی اکثریت کارشناسی هستند ولی در بین آنها اشتباهاً یک رشته با مقطع کاردانی درج شده باشد).
۳- عدم تناسب بین کدرشته قبولی با سایر رشتههای انتخابی از نظر دوره تحصیلی (مثلاً رشتههای انتخابی متقاضی اکثریت روزانه هستند ولی در بین آنها اشتباهاً یک رشته از دورههای شهریهپرداز اعم از دوره نوبت دوم «شبانه»، غیرانتفاعی، پیامنور درج شده باشد).
۴- عدم تناسب بین کدرشته قبولی با سایر رشتههای انتخابی از نظر شهرستان محل قبولی متقاضیان نسبت به محل اقامت آنها (بطور مثال فردی که محل اقامت وی در شهر اصفهان است، اکثریت رشتههای انتخابی او در دانشگاههای واقع در شهر اصفهان است ولی اشتباهاً یک رشته از دانشگاه تبریز در بین رشتههای دانشگاههای واقع در شهر اصفهان درج کرده و در همین رشته اشتباه هم قبول شده باشد).
۵- نداشتن شرایط جهت تحصیل برای پذیرفته شده در رشته قبولی با تایید موسسه محل قبولی (دانشگاه محل قبولی در بررسی وضعیت فرد پذیرفته شده، با ارائه استدلال اعلام کند که ایشان شرایط تحصیل در رشته قبولی را ندارد).
روش ارائه درخواست:
در صورتی که وضعیت داوطلب در قالب موارد فوق است، لازم است ابتدا وارد قسمت «سامانه پاسخگویی اینترنتی» سایت سازمان سنجش به نشانی https://request.sanjesh.org شود.
اگر داوطلب عضو سامانه پاسخگویی نیست ابتدا با تکمیل اطلاعات خواسته شده عضو این سامانه شود و با ورود به این سامانه و انتخاب عنوان آزمون سراسری و سال ۱۴۰۰ وارد قسمت «اشتباه در انتخاب رشته و اولویت بعدی» شده و درخواست خود را به صورت خلاصه با ذکر دلایل، ردیف کدرشته محل و عنوان کدرشته محل طبق مندرجات کارنامه نتایج نهایی (در صورتی که در آن کدرشته محل دارای نمره باشد) ثبت کند.
زمان اعلام نتیجه بررسی درخواست:
نتیجه بررسی درخواست تا تاریخ ۱۰ آبان ۱۴۰۰ به صورت پیامک به متقاضیان اعلام خواهد شد. قبل از این تاریخ نتیجه درخواست خود را از این سازمان پیگیری نکند.
به گزارش مهر، آزمون عمومی و اختصاصی هر یک از گروههای آزمایشی کنکور سراسری سال ۱۴۰۰ در تاریخ ۹ تا ۱۲ تیرماه ۱۴۰۰ در ۴۱۴ شهرستان و بخش مختلف کشور و ۳ هزار و ۵۲۲ حوزه امتحانی و ۱۱ کشور خارجی با رقابت یک میلیون و ۱۱۱ هزار و ۸۱۸ نفر داوطلب برگزار شد.
تعداد ۶۶۲ هزار و ۱۱۴ داوطلب زن و تعداد ۴۴۹ هزار و ۷۰۴ داوطلب مرد در این آزمون ثبت نام کردهاند که برای در مجموع تعداد یک میلیون و ۳۶۷ هزار و ۹۳۱ کارت کنکور صادر شد.
با توجه به اینکه ۱ میلیون و ۱۱۲ هزار و ۷۰۸ نفر ثبت نام کردند و تعداد ۱ میلیون و ۳۶۹ هزار و ۴۱۶ نفر داوطلب در چند گروه بودند، از میان یک میلیون و ۳۶۹ هزار نفر، تعداد ۱ میلیون و ۱۸۴ هزار و ۱۳۰ نفر داوطلب حاضر در جلسه آزمون بودند و تعداد مجازین به انتخاب رشته ۱ میلیون و ۸۲ هزار و ۹۰۰ نفر است.
نتایج اولیه در ۱۰ مردادماه اعلام شد و انتخاب رشته داوطلبان از ۱۴ مرداد ماه آغاز شد و در نهایت با توجه به تمدیدهای صورت گرفته تعداد ۵۲۳ هزار و ۶۷۱ نفر نسبت به انتخاب رشتههای با آزمون سال ۱۴۰۰ اقدام کردند و در نهایت حدود ۴۵۵ هزار نفر قبول شدند.
نظر شما