۱۸ مهر ۱۴۰۰، ۱۳:۴۸

وزیر علوم خبر داد؛

زمان از سرگیری آموزش حضوری دانشجویان مشخص شد

زمان از سرگیری آموزش حضوری دانشجویان مشخص شد

وزیر علوم گفت: بر اساس مصوبه ستاد ملی کرونا مقرر شد دانشجویان مقطع تحصیلات تکمیلی از ۱۵ مهرماه و مقطع کارشناسی از ۱۵ آبان ماه به صورت حضوری در کلاس‌های درس فعالیت داشته باشند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت علوم، محمدعلی زلفی‌گل در نشست رؤسای دانشگاه‌ها، مراکز آموزش عالی، پژوهشی و فناوری که صبح امروز (یکشنبه) با محوریت «تبیین سیاست‌های آموزش عالی در دوره جدید» به صورت حضوری و برخط در سالن شهدای جهاد علمی این وزارت برگزار شد، ضمن تبریک حلول ماه ربیع‌الاول و گرامیداشت یاد و خاطره شهدای سلامت، به خانواده‌هایی که عزیزانشان را به واسطه بیماری کرونا از دست داده‌اند تسلیت و به پرسنل خدوم حوزه سلامت خدا قوت و دست مریزاد گفت.

اعلام زمان بازگشایی و از سرگیری آموزش حضوری دانشگاه‌ها

وی با اشاره به چالش‌های پیش رو در عرصه آموزش عالی و بازگشایی و از سرگیری آموزش حضوری تصریح کرد: بر اساس مصوبه ستاد ملی کرونا مقرر شد دانشجویان مقطع تحصیلات تکمیلی از ۱۵ مهرماه و مقطع کارشناسی از ۱۵ آبان ماه به صورت حضوری در کلاس‌های درس فعالیت داشته باشند. دانشگاه‌ها باید از این تصمیم ستاد ملی کرونا تبعیت کنند و نهایت تلاش خود را برای اجرای آن مبذول دارند.

وزیر علوم با اشاره به ضرورت چابک‌سازی سیستم اداری و صرفه‌جویی در هزینه‌ها گفت: این موضوع مهم باید سرلوحه فعالیت دانشگاه‌ها قرار گیرد. نسبت اعضای هیئت علمی به یاوران علمی (کارکنان) باید نسبت یک به یک باشد و برای رسیدن به این شاخص باید تلاش کنیم. امروزه توسعه فناوری اطلاعات و دولت الکترونیک شرایطی را رقم زده است که رسیدن به این شاخص میسر است.

وی با تأکید ویژه بر افزایش بهره‌وری در سیستم آموزش عالی اظهار داشت: دانشگاه‌ها باید برای افزایش بهره‌وری برنامه داشته باشند، لذا باید آرزوها و اهداف بزرگ خودمان را در دانشگاه تعریف کنیم و بر اساس آن برای رسیدن به آن برنامه‌ریزی کنیم.

روسای دانشگاه‌های تراز اول سرانه اعضای هیئت علمی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی را بالا ببرند

زلفی‌گل افزود: تقاضا می‌کنم روسای دانشگاه‌های تراز اول که از نظر تعداد اعضای هیئت علمی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی رتبه‌های برتر دارند در بحث توسعه فناوری، بهره‌وری و ارتقا شاخص‌های علمی، سرانه خود را بالا برده و با دانشگاه‌های برتر سایر کشورها مقایسه و رقابت کنند.

وی با اشاره به فصل تدوین لایحه بودجه در دولت، گفت: معاونان اداری، مالی و مدیران بودجه در دانشگاه‌ها رایزنی‌های لازم را برای جذب اعتبارات با سازمان برنامه و بودجه داشته باشند.

بودجه‌ای برای اجرای برنامه‌های راهبردی وجود ندارد

وزیر علوم عنوان کرد: با توجه به شرایط سخت و حساس کشور، بخش عمده بودجه صرف پرداخت حقوق و مزایا به کارکنان می‌شود، و لذا بودجه‌ای برای اجرای برنامه‌های راهبردی وجود ندارد که این مشکل را باید مرتفع کنیم و ما هم به سهم خود تلاش می‌کنیم در لایحه بودجه سال آتی وضعیت دانشگاه‌ها را متفاوت ببینیم.

زلفی‌گل با تاکید بر اینکه نباید ردیف بودجه پژوهشی و فرهنگی دانشگاه‌ها صرف اموری به جز امور پژوهشی و فرهنگی شود، اظهار داشت: تمام تلاش ما این است که ردیف بودجه این دو بخش را افزایش دهیم.

مجوز تأسیس صندوق علوم و فناوری صادر شد

وی افزود: خوشبختانه مجوز تأسیس صندوق علوم و فناوری صادر شده و امیدواریم با تصمیم شایسته این صندوق برخی اهداف را در کاربردی کردن تحقیقات و پایان نامه‌ها، توسعه دیپلماسی علمی و تحقق نظام پیشنهادات بتوانیم محقق کنیم.

زلفی‌گل ادامه داد: تقویت علوم انسانی و پایه از اهداف و برنامه‌های اصلی ماست و امیدواریم رؤسای دانشگاه‌ها نیز به این امر توجه داشته باشند.

تأسیس اتاق‌های فکر متنوع و متعدد در وزارت علوم

وی به تأسیس اتاق‌های فکر متنوع و متعدد در وزارت علوم، تحقیقات و فناوری اشاره کرد و گفت: در حال تأسیس اتاق‌های فکر هستیم که خروجی آن منجر به خوراک فکری لازم برای تصمیم سازی حکیمانه، مدبرانه و دانش بنیان شود.

وزیر علوم تصریح کرد: یکی از این اتاق‌های فکر، بحث تدوین نظام سنجش و انگیزش است که بر اساس آن برای اعضای هیات علمی و یاوران علمی شرایطی فراهم شود که به میزان اثربخشی و فعالیت خود در عرصه‌های علمی و فناوری، از مزایای مادی و معنوی بهره‌مند شوند.

وی در ادامه سخنان خود با تأکید بر ضرورت پررنگ شدن نقش آموزش، از رؤسای دانشگاه‌ها درخواست کرد بحث آموزش را سرلوحه فعالیت‌های خود قرار دهند چرا که اگر آموزش ترجیح داده نشود و اساتید و پیشگامان نقش کمرنگی داشته باشند آثار آن را در سال‌های بعد خواهیم دید.

شورای مدیریت استانی دانشگاه‌ها تشکیل جلسه بدهد

زلفی‌گل پس از جمع‌بندی نظرات و پیشنهادات رؤسای دانشگاه‌ها، گفت: بر این اساس به منظور وحدت‌بخشی و هم‌افزایی از شورای مدیریت استانی دانشگاه‌ها می‌خواهیم که تشکیل جلسه داده و گزارش آن را به ستاد وزارت ارسال کنند. همچنین برقراری آموزش‌های حضوری به صورت تدریجی و با اولویت‌بندی باشد.

وی به وحدت بین‌بخشی در دانشگاه‌ها تاکید کرد و گفت: ایجاد وحدت رویه بین کارکنان، اعضای هیات علمی و دانشجویان باید جدی گرفته شود. حضور اعضای هیات علمی به صورت پررنگ و جدی پیگیری شود. از پتانسیل دانشجویی کانون‌های صنفی، انجمن‌های علمی، تشکل‌های بسیجی و فرهنگی استفاده شود و بحث اصلی آموزش‌های حضوری بر مبنای پیشگیری؛ پیشگویی و پیش‌بینی باشد. همچنین تمهیدات حقوقی حضور دانشجویان نیز تدوین شود.

لزوم برنامه‌ریزی برای دانشجویان نو ورود

زلفی‌گل با اشاره به لزوم برنامه‌ریزی برای دانشجویان نو ورود، یادآور شد: جلسات راهبردی آموزش و پژوهش، جلسات مدیران حراست، معاونان دانشجویی نیز برای بحث و بررسی مباحث احتمالی برگزار شود.

ایجاد سازوکار توسعه همکاری‌های دانشگاه‌های بزرگ و برتر با سایر مراکز آموزش عالی

وزیر علوم با تاکید بر اینکه اجرای طرح‌های بین دانشگاهی موجب تقویت روحیه کار تیمی می‌شود، گفت: باید ساز و کاری برای توسعه همکاری‌های دانشگاه‌های بزرگ و برتر با سایر مراکز آموزش عالی ایجاد کنیم. برای اجرای این طرح‌ها پیگیر اختصاص ردیف اعتباری ویژه نیز هستیم. همچنین تلاش کنیم که مراکز رشد، پژوهشگاه‌ها و پارک‌های علم و فناوری تخصیص اعتبار کامل داشته باشند.

زلفی‌گل با اشاره به تجارب ارزشمند به دست آمده در دوران کرونا در زمینه آموزش‌های الکترونیک، گفت: برنامه‌ریزی برای آموزش ترکیبی و بهره‌مندی از تجربه به دست آمده موجب خواهد شد، آموزش‌های حضوری با بسته‌های آموزش الکترونیکی تکمیل شود و اگر در این راستا هوشمندانه و با تدبیر عمل کنیم؛ مشکلات کمتر خواهد شد.

کد خبر 5324011

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • IR ۱۵:۰۷ - ۱۴۰۰/۰۷/۱۸
      76 7
      تااواسط مهرماه 19میلون از86 میلیون نفردو دوز واکسن زده اند چه کلاسی چه برای خودتان میگویید تااواسط آبان کلاسها بازگشایی شود عجله اینقدربرای چی هروقت80میلیون دودوز واکسن زدندبعد بگویید بازگشایی میکنیم کلاسهای حضوری مردم جانشان رامگرازسر راه اورده اند...
    • Amir IR ۱۷:۱۳ - ۱۴۰۰/۰۷/۱۸
      68 11
      اگ بيماري شيوع پيدا كنه كي پاسخگو هست ؟!!!!
      • SG ۱۵:۱۶ - ۱۴۰۰/۰۷/۱۹
        3 21
        وقتی کلاس ها و امتحانات مجازی است مدارک صادره هم باید مجازی باشه شما می خواهید مجازی درس بخوانید ولی مدرک روزانه بهتون داده بشه که خلاف قانونه
    • قربان IR ۱۷:۴۲ - ۱۴۰۰/۰۷/۱۸
      31 4
      به خاطر یکونیم ماه دانشجویان عزیز را به خطر نیاندازیم ابتدا هر دو دز را دانشجویان دریافت بکنند و پروتکل های بهداشتی در خوابگاه ها و غذاخوری ها و کلاس ها اجرایی شود و در این برهه زمانی خانواده ها را دچار استرس نکنیم
    • رضا IR ۱۷:۴۸ - ۱۴۰۰/۰۷/۱۸
      36 4
      15 آبان شروع کنی 1دی امتحان ها برگزار میشه!!! برای 5 هفته بازگشایی شود؟؟؟ خوابگاه و تغذیه و رفت و آمد رو فکر کردین؟؟ واقعا که ...
    • س IR ۱۸:۳۵ - ۱۴۰۰/۰۷/۱۸
      42 6
      سلام، من مدرس دانشگاه هستم. و قطعا در شرایط اوج کرونا سر کلاس نخواهم رفت. همه ما مسئول جان هم هستیم. و اگر مسئولان ارشد دچار اشتباه راهبردی شدند وظیفه درست عمل کردن بر عهده تک تک ما هست. البته بعید است عقل جمعی چنین اشتباهی را مرتکب شود.برای بازگشایی لازم است حداقل ۸۰٪ کشور دو دوز را زده باشند.
    • IR ۱۹:۰۶ - ۱۴۰۰/۰۷/۱۸
      40 3
      به خوابگاه ها هم فکر کردین؟ اگه یه دانشجو تو خوابگاه درگیر بشه یا ناقل باشه میتونه تعداد زیادی از دانشجوها رو درگیر کنه
    • ali IR ۱۹:۰۶ - ۱۴۰۰/۰۷/۱۸
      33 5
      چی میگین برا خودتون همین جوری میبرین می دوزین تکلیف دانشجویانی که کرونا گرفتن چی هستش یا دانشجویانی که میان خوابگاه فکر کردید هرکی واکسن زده دیگه کرونا نمی گیره من خودم هردو دوز واکسن رو تزریق کردم اما بازم کرونا گرفتم دانشجویانی که میان خوابگاه صد درصد کرونا میگیرن حمام عمومی دستشویی عمومی داخل هر
    • ali IR ۱۹:۰۶ - ۱۴۰۰/۰۷/۱۸
      28 8
      چی میگین برا خودتون همین جوری میبرین می دوزین تکلیف دانشجویانی که کرونا گرفتن چی هستش یا دانشجویانی که میان خوابگاه فکر کردید هرکی واکسن زده دیگه کرونا نمی گیره من خودم هردو دوز واکسن رو تزریق کردم اما بازم کرونا گرفتم دانشجویانی که میان خوابگاه صد درصد کرونا میگیرن حمام عمومی دستشویی عمومی داخل هر
    • ali IR ۱۹:۰۸ - ۱۴۰۰/۰۷/۱۸
      31 4
      هر اتاق هم که داخل خوابگاه 8 نفر همیشه هست داخلشون
    • علی DE ۲۰:۱۲ - ۱۴۰۰/۰۷/۱۸
      33 6
      دانشگاه با مدرسه فرق می‌کنه نیاز به خوابگاه هست و اکثرا از شهر های دور به دانشگاه میآیند و آموزش حضوری حماقته
    • پسرک IR ۲۰:۳۲ - ۱۴۰۰/۰۷/۱۸
      26 5
      واقعا چه فکری میکنند که میخواند دانشگاهو باز کنند؟!دانشگاه های امریکا و اروپا که مردمش با فایزر و مدرنا که ایجاد ایمنیشون بالای ۹۵ درصده و حدود هشتاد درصدشون واکسینه شده هنوز باز نشدند بعد اینا میخوان با سینوفارم دانشگاه باز کنند؟!اونم دانشگاه ما که اتاقا هشت تا دوازده نفریه و واسه سیصد تا دانشجو
      • اشکان IR ۰۸:۴۳ - ۱۴۰۰/۰۷/۱۹
        5 3
        مدرنا که نصف اروپا ممنوع کردن ! اینترنشنال میبینی !
      • نیما US ۱۳:۵۱ - ۱۴۰۰/۰۷/۲۲
        3 0
        نه بابا! جدی میگی؟ نصف اروپا رو با خط کش اندازه گرفتی آمار در میکنی؟ حتما دانشجو هم هستی...
    • محمد IR ۲۱:۲۲ - ۱۴۰۰/۰۷/۱۸
      27 6
      سلام دانشگاه با مدرسه فرق دارد مدرسه اکثرا بومی هستن اما دانشجو از سراسرکشور می آید از جناب وزیر علوم خواهشمندم اول بگذارید واکسیناسیون کامل شود و این ترم تمام شود از بهمن کلاسها شروع شوند علجه کردن تبعات جبران ناپذیردارد درخواست یک دانشجو
      • رضایی IR ۰۸:۴۴ - ۱۴۰۰/۰۷/۱۹
        20 2
        بازکردن دانشگاهها حماقته
    • هادی IR ۰۰:۳۱ - ۱۴۰۰/۰۷/۱۹
      20 1
      مسئولین چرا هیچ کدوم از برنامه ریزی هاتون بر اساس هیچ اصولی نیست ؟ چرا اینقدر حرفاتون با هم جور در نمیاد؟ آخه شما مگه همین دو سه روز پیش نگفتین که ((مبنای ما برای این ترم آموزش مجازی هست))؟چرا مثل آدم برنامه ریزی نمیکنید ؟ تکلیف دانشجو های شهر های غیر مبدا چی میشه چطوری میخوان توی خوابگاه زندگی کنن؟
    • IR ۰۰:۵۳ - ۱۴۰۰/۰۷/۱۹
      19 0
      چیزی که تا الان در مورد همه واکسن ها مشخص شده نقش اونا توکاهش شدت بیماری و تلفات ناشی ازکرونااما این مقادیر رو به صفر نمیرسونه و مانع از ابتلا نمیشه؛حتی اگر پروتکل ها در کلاس های درس به خوبی رعایت بشه که خودش کار سختیه باز هم احتمال ابتلای دانشجویان در هنگام رفت وآمد دانشگاه یا در خوابگاه بالاست
    • IR ۰۰:۵۵ - ۱۴۰۰/۰۷/۱۹
      16 2
      این تصمیم تو شرایط ناپایدار کرونایی کشور و تو فصل بیماری هایی مثل آنفولانزا عامل به خطر افتادن سلامت دانشجویان و اساتید و خانواده های اونهاست
    • IR ۰۰:۵۶ - ۱۴۰۰/۰۷/۱۹
      13 0
      این موضوع مشکلاتی برای دانشجوان که با فرض مجازی بودن کلاس ها انتخاب واحد کردند هم ایجاد میکنه بهتره حضوری شدن کلاس ها در مقطع فصلی مناسب تر و هنگام واکسیناسیون بیشتربا روند تدریجی وبا اطلاع رسانی بهتر صورت بگیره
    • پژمان IR ۰۱:۲۸ - ۱۴۰۰/۰۷/۱۹
      6 24
      خیلی هم عالی.ما دانشجو ها از اموزش مجازی بدترین ضرر رو کردیم و هیچی یاد نگرفتیم.مردم تمام کارها و سفر و...رو انجام میدن فقط اموزش این وسط دغدغه ست.کاش کمی از تنبلی هامون کم کنیم و کرونا رو بهونه نکنیم
    • حاج علی محمدی IR ۰۳:۰۳ - ۱۴۰۰/۰۷/۱۹
      20 2
      مسعول جان تک تک دانشجوها ستاد ملی کرونا هستش که همچین مجوز غلطی به وزارت علوم داده و بحران وحشتناکی در انتظاردانشجوها هست ،ای کاش کمی جان دانشجو های کشوربرای مسعولین ارزش داشت تاسف…
    • معراج IR ۰۸:۱۹ - ۱۴۰۰/۰۷/۱۹
      9 1
      یه پیام دارم واسه وزیر علوم
    • اشکان IR ۰۸:۴۴ - ۱۴۰۰/۰۷/۱۹
      15 2
      بابا تو دانشگاه تو اتاق بسته زمستونه ! اونم هر یک ساعت باید بری تو یک کلاس دیگه ! والله ما یک سال حتی تو سوپرمارکت رفتن هم محافظه کاری میکنیم و بیشتر اینترنتی خرید میکنیم ! بابا الان وقتش نیست حداقل بزارید ترم بعد این ترم زمستون نههههه اقا واقعا حضوری چیه وسط ترم یهو حضوری این چه مدیریتی خجالت
    • اشکان IR ۰۸:۴۵ - ۱۴۰۰/۰۷/۱۹
      16 1
      اقا واقعا حضوری چیه وسط ترم یهو حضوری این چه مدیریتی خجالت بکشن مسئولان محترم ! ما به عنوان مجازی انتخاب واحد کردیم بین کلاس ها کجا بریم آخه ! تازه مثلا یک روز فقط یک درس گرفتیم دانشجوهای غیر بومی چیکار کنن به عنوان مجازی انتخاب رشته کردیم الان برا یک درس یک واحدی بریم 50 تومن کرایه بدیم ! والله ن
    • اشکان IR ۰۸:۴۵ - ۱۴۰۰/۰۷/۱۹
      16 1
      حالا ارشد تعداد کمترن ولی کارشناسی بابا 50 نفر تو یک اتاق ! تروخدا بیخیال بشین این زمستون که در و پنجره بسته وضعیت بهداشت و دستشویی ها بماند ! بیرون میشه یه کاری کرد حتی کارمندا فرق دارن رعایت میکنن ولی دانشجوها واقعا خیلی ها متاسفانه رعایت نمیکنن ! این چه اقدام غیرکارشناسی و نسنجیده ای تو زمستون
    • سحر IR ۰۹:۴۳ - ۱۴۰۰/۰۷/۱۹
      12 1
      روسای دانشگاهها ذخیره مرخصی دارند اما کارمندهانه. این چه عدالتی است؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ وقتی مریض در بیمارستان داریم از کجا مرخصی بگیریم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ای داد ای بیداد از ظلم وزارت علوم.
    • IR ۱۰:۲۳ - ۱۴۰۰/۰۷/۱۹
      12 2
      واکسیناسیون از اواخر شهریور شروع شده و بسیاری از دانشجویان از واکسن آسترازنکا استفاده کرده اند که دوز دوم آن سه ماه بعد از دوز اول است، یعنی اواسط آذر و بعد از دو هفته ایمنی ایجاد میشود، یعنی آخر آذر. خوب تکلیف این افراد چیست؟ تکلیف افرادی که به علت ابتلا به کرونا با تاخیر واکسن زده اند، چیست؟
    • IR ۱۰:۳۶ - ۱۴۰۰/۰۷/۱۹
      13 2
      طبق گزارش های رسمی وزارت بهداشت، برخی از افراد با وجود تزریق دو دوز از واکسن از خانواده سینوفارم هم فوت کرده اند. بنده شخصا افراد مختلفی را میشناسم، منجمله فرزند یکی از آشنایان که خبرنگار بودند و دو دوز واکسن هم زده بودند و با وجود کمتر از 40 سال سن چند روز پیش فوت کردند.
    • IR ۱۰:۳۷ - ۱۴۰۰/۰۷/۱۹
      12 3
      با توجه به عدم ایجاد ایمنی کافی توسط واکسن های خانواده سینوفارم و از طرفی در راه بودن کرونای لامبدا این کار جان بسیاری از افراد را به خطر می اندازد. طبق گزارش پرو، سینوفارم 90 درصد خطر مرگ در برابر کرونای لامبدا را کاهش میدهد در حالی که بدون واکسن هم انسان 80 درصد امینی در برابر کرونای لامبدا دارد.
    • جواد IR ۱۱:۵۷ - ۱۴۰۰/۰۷/۱۹
      11 1
      باسلام ... فقط واکسیناسیون دانشجویان ملاک نیست مواردی از جمله خوابگاه . مسیر تردد از شهرستان . و... رو چکار کنیم .
    • ذولفقاری IR ۱۲:۰۲ - ۱۴۰۰/۰۷/۱۹
      5 25
      بابا حضوری کنید خسته شدیم از این آموزش های مجازی 😪😭😭😭😢
      • رضا IR ۱۳:۲۳ - ۱۴۰۰/۰۷/۱۹
        12 3
        خستگی از مرگ بهتره
    • دلشکسته IR ۱۲:۴۷ - ۱۴۰۰/۰۷/۱۹
      2 14
      لطفا باز کنید دانشگاهها رو. اموزش مجازی فقط از ما یه عده مدرک گرای بی سواد بار میاره. همین
    • سام رضایی IR ۱۲:۵۱ - ۱۴۰۰/۰۷/۱۹
      7 2
      حماقتی بزرگ در حال رقم زدن است. من که نمیرم مگه دیوانم.
    • IR ۱۳:۰۹ - ۱۴۰۰/۰۷/۱۹
      7 0
      با توجه به دستور وزیر به بازگشایی دانشگاهها باید مشكلات رو هم در نظر بگیرند اول اینكه دانشجوهای شهرستانی كه به تهران بیان با وجود بسته بودن راهها با وسیله نقلیه عمومی باید تردد كنند كه این به شلوغی اضافه می كند و باعث افزایش بیماری می شود. به جوانب بیشتری توجه كنید برای تصمیمات اتخاذ شده.
    • مینا IR ۱۳:۲۳ - ۱۴۰۰/۰۷/۱۹
      13 3
      با سلام ، خیلی از دانشجوها حاضرن کرونا بگیرن ولی برن دانشگاه!!!!! نمشه درکشون کرد!!!! اگر به بازگشایی اعتراض کنیم میگن واسه اینکه تقلب کنید میگید دانشگاه باز نشه!!!!! نه به خدا به خاطر تقلب توی امتحان نیست، دوست نداریم خانواده مون به خاطر ما درگیر کرونا بشن، خدارو خوش نمیاد. لطفا تجدید نظر کنید.
    • ناصر IR ۱۳:۴۳ - ۱۴۰۰/۰۷/۱۹
      10 1
      خیلی خنده داره ،اگه کرونا نیست و بچه ها باید حضوری در کلاس ها شرکت کنند پس چرا خودت ماسک زدی
    • امیر US ۲۱:۴۹ - ۱۴۰۰/۰۷/۱۹
      6 1
      جناب اقای محمد علی زلفی گل با توجه به نزدزک شدن به زمستان و افزایش عملکرد های ویروس خطرناک کرونا و جهش های قابل توجه اینجانب به عنوان دانشجو خواهشمندم که ترم جدید مهر ماه را به صورت مجازی و ترم بعدی را که نزدیک به بهار میشود به صورت حضوری برگزار کنید همچنین با تشکر
    • IR ۲۳:۴۲ - ۱۴۰۰/۰۷/۱۹
      6 1
      من دانشجو هستم قطعا با ای اوضاع به دانشگاه نمیرم که هنوزه ۱۹ میلیون واکسن زدن تا ۸۵درصد جامعه واکسن نزنن ،حضوری نباشه بهتره
    • IR ۱۱:۳۰ - ۱۴۰۰/۰۷/۲۰
      4 0
      محیط و اتاق های دربسته خوابگاه ها و کلاس ها در فصل سرد و جابجایی دانشجویان با اتوبوس بین شهرها، یعنی انتقال کرونا به تمامی دانشجویان. در محیط سلف سرویس هم همه مجبور به درآوردن ماسک برای غذا خوردن هستند. سوال این است که در یک شهر غزیب چه کس میتواند از یک دانشجوی بیمار پرستاری کند؟
    • IR ۱۱:۳۱ - ۱۴۰۰/۰۷/۲۰
      13 0
      در صورت ابتلا به بیماری دریک شهر غزیب چه کسی میتواند از یک دانشجوی بیمارپرستاری کند، اورا به بیمارستان ببردو برایش غذای مناسب و دمنوش گیاهی برای بیماری درست کند. از طرفی آیا محیط برای قرنطینه در خوابگاه وجود دارد؟ آیا میتوان یک دانشجوی بیمار را مجبور به بازگشت به خانه با وسایل حمل و نقل عمومی کرد؟
    • IR ۱۱:۳۳ - ۱۴۰۰/۰۷/۲۰
      43 0
      با توجه به افزایش شدید هزینه اجاره منزل و مواد غذایی، امکان اجاره خانه و تهیه غذا به صورت شخصی نیز برای اکثریت دانشجویان وجود ندارد. از کادردرمان میتوانیددرمورد افرادی که با وجود زدن دودو واکسن به کرونای شدید مبتلا شده اند و البته با مراقبت بهبود یافته اند، تحقیق کنید. البته برخی نیز فوت کرده اند.
    • محسن IR ۱۶:۰۷ - ۱۴۰۰/۰۷/۲۰
      10 0
      اگر در دانشگاه کرونا بگیرم اعلام نمی کنم، نمیشه که به با تصمیم شما بیمار بشم و بعد بفرستیدم خونه که خونوادم رو از بین ببرم.
    • کریمی AE ۲۳:۱۸ - ۱۴۰۰/۰۸/۰۵
      0 0
      چه اصراریه به بازگشایی دانشگاها وقتی روزی ۲۰۰ نفر از هم وطنان دارن فوت میکنن اگه یک نفر خدایی ناکرده ناقل باشه و وارد کلاس و خوابگاه بشه اونوقت کدوم مسئول پاسخگوی خوانوادهاست
    • IR ۱۱:۳۱ - ۱۴۰۰/۰۸/۱۷
      0 0
      وزیر علوم مشکوک به کرونا بوده دیگه چی بگم که بچه های مردم رو میخواید بفرستید مدرسه بدون فکر