پیام‌نما

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ وَمَنْ تَابَ مَعَكَ وَلَا تَطْغَوْا إِنَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ * * * پس همان گونه که فرمان یافته ای ایستادگی کن؛ و نیز آنان که همراهت به سوی خدا روی آورده اند [ایستادگی کنند] و سرکشی مکنید که او به آنچه انجام می دهید، بیناست. * * * پايدارى كن آن‌چنان ‌كه خدا / داد فرمان ترا و تائب را

۲۱ مهر ۱۴۰۰، ۱۲:۵۱

فرمانده انتظامی شهرستان کرمان:

دستگیری فرزندی که قاتل پدر شد

دستگیری فرزندی که قاتل پدر شد

کرمان - فرمانده انتظامی شهرستان کرمان از دستگیری فردی که پدرش را به قتل رسانده است، خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه خبری پلیس، سرهنگ مهدی پور امینائی با اعلام این خبر اظهار داشت: در پی وقوع یک فقره قتل در سطح شهر کرمان مأموران کلانتری ۱۹ این فرماندهی بلافاصله در صحنه حضور یافتند و مشاهده کردند فردی حدوداً ۵۴ ساله توسط فرد یا افراد ناشناسی به قتل رسیده است.

وی گفت: بلافاصله با تشکیل اکیپ ویژه و انجام تحقیقات گسترده و تخصصی توسط مأموران کلانتری ۱۹ سرنخ هائی به دست آمد که در نهایت با توجه به شواهد، مستندات و هوشیاری مأموران مشخص شد فرد مقتول توسط فرزندش به قتل رسیده است.

سرهنگ امینائی بیان داشت: مأموران کلانتری ۱۹ با توجه به حساسیت موضوع رسیدگی به آن را به صورت ویژه در دستور کار قرار دادند و در کمتر از ۲۴ ساعت متهم را شناسایی و دستگیر کردند.

فرمانده انتظامی شهرستان کرمان در خاتمه با اشاره به اهمیت خانواده به عنوان یک رکن مهم و نهاد اجتماعی در تربیت فرزندان صالح و آینده ساز، افزود: بی شک باید برای تربیت و تعالی فرزندان و حفظ سلامت روحی و روانی آنها در محیط خانواده برنامه محور عمل کرد و لحظه‌ای درنگ نکرد تا در کنار تهذیب نفس و گرایش به اخلاق و دین، راه کمال و تقرب الی الله و صراط مستقیم در این گذر فراهم شود و از بروز اینگونه حوادث دلخراش و جبران ناپذیر جلوگیری به عمل آید.

کد خبر 5326728

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha