پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۲۱ مرداد ۱۳۸۶، ۸:۳۰

منصور برزگر در گفتگو با مهر:

کسب سهمیه کامل المپیک همت و غیرت می خواهد / کشتی گیران ایران توانایی بالایی دارند

کسب سهمیه کامل المپیک همت و غیرت می خواهد / کشتی گیران ایران توانایی بالایی دارند

مدیر فنی تیم‌های ملی کشتی آزاد گفت: باید در رقابت‌های جهانی 2007 باکو حداکثر سهمیه ورودی به المپیک 2008 پکن را کسب کنیم چرا که در دیدارهای آینده کار به مراتب سخت و دشوارتر خواهد شد.

منصوربرزگرمدیرفنی تیم‌های ملی کشتی آزاد درگفتگو با خبرنگار مهر ضمن بیان مطلب فوق افزود: رقابتهای جهانی ما قبل المپیک به دلیل اعزام برترین های کشورهای مختلف جهت محک زدن توانایی آنان برای حضوری قدرتمند در المپیک همیشه از سطح کمی وکیفی بالایی برخوردار بوده اما امسال کاربه مراتب سخت تر است چرا که باید برای کسب سهمیه المپیک نیزبجنگیم.

وی ادامه داد: کسب سهمیه درجهانی باکو از اهمیت بسیاربالایی برخوردار است چراکه درصورت عدم کسب سهمیه لازم باید در میادین دیگرکه نسبت به جهانی سخت ترخواهد بود سهمیه لازم را بدست آوریم.

برزگربا اشاره به اینکه میدان آسیایی سال بعد میدان کسب سهمیه نهایی المپیک خواهد بود، تصریح کرد: کشتی گیرانی که در جهانی باکو موفق به کسب سهمیه نشوند باید درآسیایی سال بعد به میدان بروند که درآن مسابقات تنها نفرات اول سهمیه حضور در رقابت‌های المپیک را کسب می ‌کنند.

وی افزود: در تورنمت‌های معتبر نیزکه ملاک کسب سهمیه است به جهت حضورتعداد بالای کشتی گیرانی ازسراسر دنیا که موفق به کسب سهمیه نشده اند کار را برای بهترین ها سخت خواهد کرد پس چه بهترکه درهمین دیدارهای جهانی با همت بچه ها به حداکثرسهمیه دست یابیم و با خیالی آسوده به آماده سازی تیم بپردازیم.

برزگر ادامه داد: کشتی گیران ایران از قابلیت و تواناییهای بالایی برخوردارند که با شناختی که ازآنان دارم مطمئنم کسب حداکثرسهیمه المپیک 2008 کارمشکلی نیست و با کمی غیرت، همت و تعصب می توان به آن دست یافت.

برزگر درپایان گفت: درحال حاضر اردونشینان در دور دوم اردوبا نشاط و شادابی خاصی مشغول تمرین و آماده سازی هستند و تمریناتشان روی آمادگی جسمانی متمرکزشده است. مربیان بدنسازتیم ملی نیزبه طور دقیق و متفکرانه نسبت به افزایش آمادگی جسمانی کشتی گیران کوشا هستند تا بتوانیم با یک برنامه ریزی دقیق وحساب شده در رقابت‌های جهانی 2007 باکو بار دیگر برای میهن عزیزمان افتخار تازه ای را به ارمغان بیاوریم.

کد خبر 532897

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha