پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۱ مرداد ۱۳۸۶، ۱۲:۳۸

برپایی کارگاه نقاشی کودکان در فرهنگسرای نیاوران

کارگاه تخصصی نقاشی برای کودکان و نوجوانان در حاشیه نمایشگاه سالگشت جشنوارۀ هنرهای تجسمی دامونفر ساعت 17 روزهای یکشنبه و دوشنبه 21 و 22 مرداد در فرهنگسرای نیاوران برپا می‌شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، سیف‌الله پویاراد مدیر جشنواره هنرهای تجسمی دامونفر با اعلام خبر فوق گفت: "با هدف شناساندن اصول پایه نقاشی به کودکان و آشنایی پدران و مادران با متدهای نوین آموزش نقاشی و اهمیت آن، امروز و فردا کارگاههای تخصصی نقاشی زیر نظر یاسیمین سینایی در محوطه فرهنگسرای نیاوران برپا خواهد شد."

وی در ادامه افزود: "بچه‌ها پس از ارائه موضوع توسط استاد، با وسایلی که به صورت رایگان در اختیارشان قرار می‌گیرد به خلق نقاشی می‌پردازند و آثار خود را در نمایشگاهی سیار در حیاط فرهنگسرای نیاوران به نمایش خواهند گذاشت و برگزیدگان جایزه دریافت می‌کنند.

حضور کودکان و نوجوانان در این برنامه رایگان و آزاد است.
کد خبر 533145

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha