پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۲۱ مرداد ۱۳۸۶، ۱۵:۲۲

نمایش آثار کاوه گلستان در مجتمع فنی تهران

همزمان با پایان نخستین دوره بین‌المللی آموزش عکاسی در مجتمع فنی تهران، آثاری از کاوه گلستان و محمد فرنود عصر روز سه‌شنبه 23 مرداد در مجتمع فنی به نمایش درمی‌آید.

به گزارش خبرگزاری مهر، روابط عمومی مجتمع فنی تهران اعلام کرد فرنود استاد این دوره آموزشی از دوستان و همکاران قدیمی گلستان بود و قرار است آثار مشترک این دو هنرمند درباره جنگ تحمیلی و زلزله بم در مراسم فردا به نمایش گذاشته شود.

علاقمندان می‌توانند برای تماشای این آثار از ساعت 16 فردا به تهران، سعادت‌آباد، بالاتر از میدان کاج، کوچه شهید عبقری، بلوار بهزاد، ساختمان شماره 44، مؤسسه آموزش عالی آزاد فناوران اطلاعات تهران مراجعه کنند.

کد خبر 533254

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha