به گزارش خبرنگار مهر، واعظی در نامه ای به سید مهدی هاشمی معاون عمرانی وزیر کشور و رئیس سازمان شهرداری ها و دهیاری ها، از وی خواست درآمد شهرداری های سراسر کشور را به نهاد اعلام کند.
واعظی در این نامه ضمن یادآوری ماده 6 قانون تاسیس و نحوه اداره کتابخانه های عمومی کشور مبنی بر تکلیف شهرداری ها در واریز حداقل نیم درصد از کل درآمد سالانه خود به انجمن کتابخانه های عمومی شهرهای مربوطه، از معاون عمرانی وزیر کشور خواسته است که درآمد شهرداری ها را به تفکیک شهر طی سال های 83، 84، 85 و نیز پیش بینی درآمد آنها در سال 86 در کوتاه ترین زمان ممکن به نهاد کتابخانه های عمومی کشور اعلام کند.
به گزارش مهر، دو ماه پیش نیز محمدحسین صفارهرندی در نامه ای به مصطفی پورمحمدی - وزیر کشور- از وی خواسته بود هر چه زودتر گزارش عملکرد خود را درخصوص واریز بدهی های نیم درصدی شهرداری ها به انجمن کتابخانه های عمومی شهرستان های مختلف کشور به مجلس شورای اسلامی ارائه کند.
بر اساس قانون بودجه سال 86 مصوب مجلس شورای اسلامی، وزارت کشور موظف شده است این گزارش را هر سه ماه یک بار به کمیسیون فرهنگی مجلس و دیوان محاسبات کل کشور اعلام کند.
مهلت وزارت کشور برای ارائه نخستین گزارش پایان خرداد ماه امسال بود و گفته می شود که کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی سرگرم رسیدگی به مراتب عدم انجام این کار است.
نظر شما