محمود کمرهای در گفتگو با خبرنگار مهر، درباره نحوه بازگشایی حضوری دانشگاه تهران توضیح داد و گفت: ما بر اساس دستورالعمل کلی بازگشایی به صورت مرحلهای اقدام به بازگشایی کردهایم؛ در مرحله اول پذیرای دانشجویان دکتری تخصصی، مرحله دوم دانشجویان دکتری حرفهای بودهایم و مرحله سوم دانشجویان ارشد و در آخر پذیرای کارشناسیها خواهیم بود.
معاون آموزشی دانشگاه تهران افزود: وزارت علوم اعلام کرده دانشگاهها از ۱۵ آبان میتوانند به طور کامل بازگشایی داشته باشند اما باید ما ابزارهای لازم را داشته باشیم؛ یکی از ابزارها این است که بدانیم کدام دانشجو واکسن زده و کدام نزده اما ما نمیتوانیم تک تک دانشجویان را از این حیث چک کنیم.
کمرهای با اشاره به اینکه امکان فتوشاپ برگههای واکسیناسیون وجود دارد و این موضوع مشکلاتی به همراه دارد، گفت: امکان چک کردن ۳۵ هزار دانشجو وجود ندارد به همین دلیل پیگیریهایی از طریق انفورماتیک انجام شده تا وب سرویسی از وزارت بهداشت و وزارت کشور بابت آنهایی که واکسن نزدهاند، بگیریم تا به آنها پیام بدهیم و تاکید کنیم در اسرع وقت نسبت به واکسیناسیون اقدام کنند.
وی افزود: در مرحله بعد دانشجویانی که واکسن نزنند، غیبت خواهند خورد و این موضوع را حتماً به دانشجویان اعلام خواهیم کرد.
معاون آموزشی دانشگاه تهران خاطرنشان کرد: در حال حاضر هزار و ۵۰۰ دانشجو ساکن خوابگاه داریم و دانشجویان ارشد در حال اضافه شدن به دانشگاه هستند.
وی افزود: به دلیل رعایت پروتکلهای بهداشتی اسکان ۹ هزار دانشجو در خوابگاه کار سختی است و باید برای اسکان ۲ هزار دانشجو از این ۹ هزار نفر جای دیگری را در نظر بگیریم. به همین منظور از خوابگاههایی که داریم و کمتر از آنها استفاده میشود و یا در حال ساخت هستند، استفاده خواهیم کرد؛ به طور مثال دو خوابگاه خیرساز با ظرفیت ۳۰۰ و ۱۸۰ نفری تا یک ماه آینده به بهره برداری میرسد.
کمرهای افراد دارای پایان نامه، دانشجویان دکتری تخصصی و آنهایی که در کارگاهها و کلینیک مشغول به فعالیت هستند را در اولویت حضور در دانشگاه و اسکان در خوابگاهها عنوان کرد.
نظر شما