پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۴ آبان ۱۴۰۰، ۱۰:۰۱

مدیرکل راه و شهرسازی ایلام تشریح کرد؛

آخرین وضعیت جهش تولید مسکن در ایلام/ساخت سالانه ۷هزار واحد مسکونی

آخرین وضعیت جهش تولید مسکن در ایلام/ساخت سالانه ۷هزار واحد مسکونی

ایلام-مدیرکل راه و شهرسازی ایلام با اشاره به آخرین وضعیت جهش تولید مسکن در ایلام، گفت: قرار است سالانه هفت هزار و ۱۵۰ واحد مسکونی در استان ایلام ساخته شود.

عبدالله بهادری در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: بر اساس قانون جهش تولید مسکن، سهم استان ایلام برای بازده زمانی چهارساله ساخت ۲۸ هزار و ۶۰۰ واحد مسکونی است.

وی گفت: قرار است سالانه هفت هزار و ۱۵۰ واحد مسکونی در استان ایلام ساخته شود.

بهادری بیان داشت: تاکنون حدود ۱۷ هزار و ۵۰۰ نفر برای طرح جهش تولید مسکن در استان ایلام ثبت نام کرده‌اند که از این تعداد فقط سه هزار و ۲۵ نفر شرایط لازم را داشته‌اند که می‌توانند از این مزایا بهره مند شوند.

مدیرکل راه و شهرسازی ایلام بیان کرد: برای این سه هزار و ۲۵ نفر تاکنون زمین برای ساخت مسکن تامین شده است.

وی با اشاره به اینکه از این تعداد یک هزار و ۷۲۵ نفر قسط اول خود یعنی حدود ۴۰ میلیون تومان و بالاتر را پرداخت کرده‌اند، افزود: افرادی که کمتر از این مبلغ پرداخت کرده‌اند، خودبه خود از سامانه حذف می‌شوند.

برنامه ریزی لازم برای اجرای ساخت ۱۴ هزار و ۳۰۰ واحد مسکونی در ایلام

بهادری اضافه کرد: در استان ایلام برنامه ریزی لازم برای ساخت ۱۴ هزار و ۳۰۰ واحد مسکونی طی امسال و سال آینده، انجام شده است.

مدیرکل راه و شهرسازی ایلام افزود: برای تامین مصالح جهش تولید مسکن، دولت مکلف شده از طریق بورس صرفاً برای سیمان و میلگرد عمل پیش خرید را انجام دهد.

وی افزود: در بحث تامین خدمات نیز شهرداری‌ها مکلف شدند ۳۰ درصد هزینه پروانه را برای ساخت واحدهای مسکونی طرح جهش تولید مسکن تخفیف دهند.

بهادری اضافه کرد: وزارت نیرو و نفت نیز مکلف شدند، غیر از هزینه انشعاب، هیچ هزینه‌ای دیگر دریافت نکنند و در واقع هزینه‌های سرسام آور انتقال آب، برق و گاز به عهده دولت است.

وی ادامه داد: در بحث تامین زمین دولت موظف شده که زمین‌ها را با نرخ منطقه‌ای و تمام شده به صورت اجاره ۹۹ ساله در اختیار این طرح عظیم قرار دهد لذا سالانه مبلغی برای اجاره این ۹۹ ساله پرداخت خواهد شد که این مبلغ اندک و ناچیز است.

کد خبر 5352114

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha