پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱ آذر ۱۴۰۰، ۱۲:۵۹

دانشگاه امیرکبیر اطلاعیه داد؛

برنامه‌ریزی برای برگزاری حضوری امتحانات پایان ترم

برنامه‌ریزی برای برگزاری حضوری امتحانات پایان ترم

دانشگاه صنعتی امیرکبیر شرایط جدید مبنی بر بازگشایی و عادی‌سازی فعالیت‌های آموزشی، پژوهشی و اداری این دانشگاه را اعلام کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، دانشگاه صنعتی امیرکبیر شرایط جدید مبنی بر بازگشایی و عادی‌سازی فعالیت‌های آموزشی، پژوهشی و اداری این دانشگاه را اعلام کرد.

حضور در این دانشگاه، با ارائه کارت واکسیناسیون دو دوز میسر است. لذا، آن دسته از کارکنان و دانشجویان این دانشگاه که تاکنون اقدام به واکسیناسیون ننموده‌اند در اسرع وقت و پیش از پایان نیمسال جاری اقدام به واکسیناسیون نمایند تا دچار مسئولیت عدم تزریق واکسن نشوند.

گفته شده،‌ از این پس جلسات رسمی در سطح دانشگاه صنعتی امیرکبیر به صورت حضوری برگزار خواهد شد و جلسات دفاع از پایان‌نامه، پیشنهاد رساله، ارائه رساله و ... بصورت حضوری خواهد بود.

با اعلام این دانشگاه، برنامه‌ریزی برگزاری حضوری آزمون‌های پایان نیمسال دانشگاه امیرکبیر در حال انجام است. بنابراین آن دسته از اعضای این دانشگاه که واکسن نزده‌اند، باید در زمان باقیمانده نسبت به دریافت کارت واکسیناسیون اقدام کنند.

استفاده از مکان‌های عمومی نظیر خوابگاه، سلف، سالن ورزش و ... با ارائه کارت واکسیناسیون دو دوز میسر است و مسلما تمامی این موارد تحت تصمیمات ستاد ملی مدیریت کرونا و پروتکل‌های بهداشتی بوده و تغییر شرایط کرونایی، موجب اعمال تغییر در این فعالیت‌ها خواهد شد.

کد خبر 5357854

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha