پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۳ آذر ۱۴۰۰، ۲۲:۱۹

استاندار البرز:

تفکیک از مبدا زباله‌ها در دستور کار شهرداری‌های البرز قرار گیرد

تفکیک از مبدا زباله‌ها در دستور کار شهرداری‌های البرز قرار گیرد

البرز - استاندار البرز گفت: ساماندهی زباله‌ها به صورت اصولی و تفکیک از مبدا در دستور کار شهرداری‌های البرز قرار گیرد.

به گزارش خبرنگار مهر مجتبی عبداللهی عصر چهارشنبه در دیدار با اعضای شوراهای اسلامی شهر و شهرداران شهرستان نظرآباد اظهار کرد: شهرداری‌ها باید به سمتی بروند که تفکیک زباله را از مبدا را در دستور کار قرار دهند.

وی ادامه داد: شوراهای اسلامی و شهرداری‌ها باید با اتحاد و همدلی به صورت جهادی و انقلابی کار کنند تا دوباره اعتماد مردم را جلب کنند.

استاندار البرز تصریح کرد: باید از تمامی مجموعه‌های تشکیلاتی البرز، یک‌صدایی و اتحاد منعکس شود.

وی خاطرنشان کرد: ضرورت دارد شهرداری‌ها برای زیباسازی و روشنایی مناطق کمتر برخوردار و ایجاد فضای شادی و نشاط اقدام کنند.

عبداللهی با بیان اینکه خدمت به مردم یک توفیق الهی است، گفت: باید تمام توان خود را برای این توفیق الهی به کار ببندیم و فراموش نکنیم که مردم صاحب اصلی این کشور هستند.

وی متذکر شد: هر گاه که تمام توان خود را برای خدمت به مردم به کار بستیم آنگاه می‌توانیم بگوییم در کار خود به درستی عمل کرده‌ایم.

دیدار با خانواده شهید خدابنده در نظرآباد

مجتبی عبداللهی در پایان سفر خود به شهرستان نظرآباد در منزل خانواده شهید خدابنده حضور یافت.

وی ضمن گرامیداشت یاد و خاطره تمامی شهدا، گفت: امید که نگاه شهدا و دعای خیر خانواده‌های شهدا و ایثارگران بدرقه راه خدمتگزاری ما به عنوان کارگزاران نظام باشد.

کد خبر 5360324

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha