پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۱ آذر ۱۴۰۰، ۱۴:۴۷

استاندار البرز:

مدیران برای جبران کمبودها از هم پیشی بگیرند

مدیران برای جبران کمبودها از هم پیشی بگیرند

البرز - استاندار البرز با بیان اینکه مدیران برای جبران کمبودها از هم پیشی بگیرند، گفت: دستگاه‌ها باید هماهنگی بیشتری داشته باشند.

به گزارش خبرنگار مهر، مجتبی عبداللهی ظهر پنجشنبه در حاشیه افتتاح ساختمان منابع طبیعی و آبخیزداری استان البرز با قدردانی از اقدامات صورت گرفته اظهار کرد: امید است افتتاح این ساختمان منشأ اقداماتی ویژه در حوزه منابع طبیعی و آبخیزداری استان شود.

وی با بیان اینکه در سال‌های اخیر حوادث مختلفی در حوزه منابع طبیعی و آبخیزداری کشور رخ داده، گفت: مقام معظم رهبری در جلسات تخصصی در خصوص حفظ و حراست از منابع طبیعی بیانات و فرمان‌های متعددی داشته‌اند.

عبداللهی افزود: متأسفانه شاهد دست اندازی‌ها و تصرفات بسیاری در حوزه منابع طبیعی بوده‌ایم و صدمات جبران ناپذیری را در پی داشته است.

وی گفت: تاکنون تلاش‌های خوبی در این راستا صورت گرفته ولی کافی نیست و باید با جدیت بیشتری وارد عمل شویم.

استاندار البرز افزود: دستگاه‌ها باید هماهنگی بیشتری داشته باشند و چاره اندیشی کنند و ضرورت دارد روحیه کار تیمی با اهداف مشترک در استان تقویت شود.

وی گفت: خسارات گذشته جای خود دارند و اکنون باید برای جبران آنها اقدام کنیم و اجازه ندهیم اراضی کشاورزی و باغ‌ها تخریب شوند و کاربری آنها تغییر کند.

عبداللهی افزود: اداره منابع طبیعی باید در جهت حفظ منابع آب و فضای سبز استان با دستگاه‌های مربوطه همپوشانی و هم افزایی داشته باشد و برنامه مشترک تعریف کند.

وی گفت: برای افزایش فضای سبز استان به مردم نقش و برنامه بدهیم و با راه اندازی پویش هر شهروند یک درخت، علاوه بر ایجاد نشاط اجتماعی، سرانه‌های فضای سبز را نیز ارتقا دهیم.

۴۵۰ شهر کشور در محدوده سیلاب خیز قرار دارند

مسعود منصوری، معاون وزیر جهاد کشاورزی نیز استاندار البرز را به عنوان همیار طبیعت معرفی کرده و افزود: کشور ما فرسایش آبی و خاکی فراوانی دارد و بیش از ۱۶ تن در هکتار فرسایش خاک داریم.

وی گفت: حدود ۴۵۰ شهر در کشور در محدوده سیلاب خیز قرار دارند.

معاون وزیر جهاد کشاورزی متذکر شد: آبخیزداری می‌تواند ۷۰ درصد سیلاب‌ها را کاهش دهد از این رو باید آبخیزداری به عنوان یک امر مهم برای پیشگیری از حوادث جدی گرفته شود.

کد خبر 5366087

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha