پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۸ مرداد ۱۳۸۶، ۱۱:۴۸

مجلس به یک فوریت طرح اصلاح قانون ممنوعیت تصدی بیش از یک شغل رای داد

مجلس به یک فوریت طرح اصلاح قانون ممنوعیت تصدی بیش از یک شغل رای داد

نمایندگان خانه ملت به یک فوریت الحاق یک تبصره به قانون ممنوعیت تصدی بیش از یک شغل مصوب 1373 رای مثبت دادند.

به گزارش خبرنگار پارلمانی مهر، این طرح که به امضای 52 نفر از نمایندگان رسیده بود، با قید دو فوریت تقدیم مجلس شده بود که  پس از اظهار نظر موافقان و مخالفان که رای نیاورد.

بنا براین گزارش، این طرح به منظورصیانت از قانون اساسی واجرای کامل اصل 141قانون اساسی و رفع تبعیضات نارواموضوع بند (9) اصل سوم این قانون و نیزحفظ استقلال قوا وبرطرف شدن شبهات ناشی از تفسیر شخصی مغایر با روح حاکم بر اصل 141 قانون اساسی به ویژه لزوم حفظ شان وجایگاه شورای نگهبان قانون اساسی وضرورت حضور فعال و موثر اعضای شورای نگهبان در این نهاد و اهتمام آنان جهت پرداخت به امور جاری شورای نگهبان مطرح شد که از سوی نمایندگان به این طرح دو فوریتی رای مثبت داده نشد.

براساس این طرح، عضویت کلیه اشخاص شاغل درهریک ازقوای سه گانه وموسسات سازمان های تابع آنها وشرکت ها وموسسات دولتی یا وابسته به دولت که شمول قانون بر آنها مستلزم ذکر نام یا تصحیح نام بوده و به هر مقدار از بودجه کل کشور استفاده می نمایند وشورای نگهبان به عنوان حقوقدان ممنوع است و این ممنوعیت مشمول کلیه اعضای کنونی شورای نگهبان که قبل ازاین قانون انتخاب  شده اند نیز می شد و چنانچه ظرف یک ماه پس از تصویب این قانون استعفا ندهند از عضویت در شورای نگهبان مستعفی شناخته می شدند.

کد خبر 537053

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha