پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۲۸ مرداد ۱۳۸۶، ۱۵:۲۸

آخرین تحولات فلسطین:

تاکید جهاد اسلامی بر ادامه مقاومت / یورش نظامیان صهیونیست به خان یونس

تاکید جهاد اسلامی بر ادامه مقاومت / یورش نظامیان صهیونیست به خان یونس

تاکید گردانهای قدس شاخه نظامی جنبش جهاد اسلامی فلسطین بر ادامه مقاومت بر ضد اشغالگران قدس و یورش نظامیان صهیونیست به خان یونس از جمله تحولات امنیتی فلسطین به شمار می رود.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری سما(خبرگزاری مستقل فلسطین)، ابواحمد سخنگوی رسمی گردانهای قدس شاخه نظامی جنبش جهاد اسلامی امروز اظهار داشت : یورش مکرر نظامیان صهیونیست به مناطق فلسطینی و محاصره نوارغزه با هدف اعمال فشار بر گروه های مقاومت فلسطین انجام می شود.

وی درگفتگو با خبرنگاران تصریح کرد: اقدامات ظالمانه اشغالگران ضربه ای به نیروی مقاومت نخواهد زد.

ابو احمد خاطرنشان کرد : جهاد اسلامی به مقاومت به عنوان یک گزینه استراتژیک می نگرد، زیرا گزینه دیگری نمی تواند اراضی اشغالی فلسطین را آزاد کند.

وی با بیان اینکه گروه های مقاومت فلسطین نباید با یکدیگر اختلاف پیدا کنند، گفت : دشمن نقش مهمی در تشدید اختلافات داخلی فلسطین دارد، لذا گروه های فلسطینی باید منافع عالی ملت فلسطین را در نظر گیرند و به جای اینکه سلاح های خود را بر ضد یکدیگر به کار گیرند، به سوی دشمن نشانه روند.

از سوی دیگر منابع بیمارستانی فلسطین نیز اعلام کردند: بر اثر یورش امروز نظامیان صهیونیست به جنوب شرق خان یونس واقع در جنوب نوارغزه، سه مبارز فلسطینی مجروح شدند.   

کد خبر 537325

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha