پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۲۴ آذر ۱۴۰۰، ۸:۵۹

امام جمعه تربت جام:

پرستاران جلوه‌ای از ایثار را به نمایش می‌گذارند

پرستاران جلوه‌ای از ایثار را به نمایش می‌گذارند

تربت جام - امام جمعه تربت جام گفت: پرستاران در سنگر دفاع از سلامت مردم جلوه‌هایی از ایثار و از خودگذشتگی را به نمایش می‌گذارند.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام میرزاحسین معتمدی‌فر شامگاه سه‌شنبه در آئین تجلیل از پرستاران شهرستان تربت جام، اظهار کرد: پرستاران فرشتگانی هستند که شبانه روز و بدون وقفه بر بالین بیماران حاضر شده و در بحران کرونا ایثار و جهاد آنان ماندگار شد و در مسیر مجاهدت برای دفاع از سلامت مردم خوش درخشیدند.

امام جمعه تربت جام ادامه داد: پرستاران، دیروز در سنگر دفاع مقدس و امروز در مبارزه با ویروس کرونا جهادگونه و بسیجی‌وار، برگ زرینی از افتخارات در تاریخ بهداشت و درمان کشور خلق کردند و اقدامات درخشان آنان در این دو دوره نشان از فرهنگ ایثار و از خودگذشتگی آنان دارد.

محمد افکار، مدیر دانشکده علوم پزشکی تربت جام نیز در این مراسم ضمن گرامیداشت یاد و خاطره همه شهدا به‌ویژه شهدای سلامت و تبریک ولادت حضرت زینب (س)، گفت: مدافعان سلامت همچون رزمندگان اسلام در خط مقدم دفاع مقدس، در بحران کرونا در خط مقدم مبارزه با ویروس کرونا برای حفظ سلامت جان مردم جلوه‌هایی از ایثار و فداکاری را به نمایش گذاشتند.

وی اضافه کرد: نقش پرستاران در درمان بیماران بی‌بدیل است و مطالبات آنان از سوی دانشکده و بیمارستان شهرستان پیگیری می‌شود.

کد خبر 5375908

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha