۲۴ آذر ۱۴۰۰، ۱۵:۲۶

رئیس دفتر شورای سیاست گذاری ائمه جمعه کهگیلویه و بویراحمد:

رسانه به تحقق اهداف شورای سیاست گذاری ائمه جمعه کمک می کند

رسانه به تحقق اهداف شورای سیاست گذاری ائمه جمعه کمک می کند

یاسوج- رئیس دفتر شورای سیاست گذاری ائمه جمعه کهگیلویه و بویراحمد گفت: تقویت بعد رسانه‌ای شورای سیاست گذاری ائمه جمعه استان به پیشبرد اهداف کمک می کند.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام عبدالرحیم عبودی ظهر چهارشنبه در کارگاه آموزشی رابطان رسانه‌ای دفاتر ائمه جمعه در یاسوج افزود: توجه به زیرساخت‌ها به عنوان ابزاری برای اطلاع رسانی فعالیت‌ها در دستور کار قرار دارد و تاکنون در این زمینه اقدام‌های مؤثری انجام گرفته است.

وی بیان داشت: در این کارگاه آموزشی، رابطان رسانه‌ای دفاتر ائمه جمعه استان کهگیلویه و بویراحمد مشکلات این حوزه را مطرح و بررسی کردند.

عبودی افزود: ستادهای نماز جمعه و شورای سیاست گذاری ائمه جمعه استان در زمینه انجام فعالیت‌های فرهنگی رتبه مطلوبی در سطح ملی دارد.

وی اظهار داشت: نظم و انضباط کاری باید سرلوحه فعالیت‌ها در ستاد نماز جمعه بوده و بهره‌گیری بهینه از امکانات و ظرفیت‌های موجود در جهت پیشبرد اهداف و مشارکت در فراهم آوردن فرصت‌های مناسب رسانه‌ای برای ارتقای سطح کیفی اطلاع رسانی هدفمند ضروری است.

کد خبر 5376234

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha