پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۴ آذر ۱۴۰۰، ۱۵:۰۱

آغاز مرحله استانی مسابقات بین‌المللی قرآن و عترت در سنندج

آغاز مرحله استانی مسابقات بین‌المللی قرآن و عترت در سنندج

سنندج- مرحله استانی چهارمین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن و عترت ویژه خانواده روحانیون و طلاب در سنندج آغاز شد.

به گزارش خبرنگار مهر، رئیس اداره برنامه‌ریزی امور قرآنی تبلیغات اسلامی کردستان روز چهارشنبه در مراسم آغاز این مسابقات اظهار کرد: مرحله استانی چهارمین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن و عترت مرکز خدمات حوزه‌های علمیه با همکاری سازمان دارالقرآن کریم تبلیغات اسلامی از ۱۵ آذر ماه در استان‌های مختلف کشور آغاز شده و تا ۲۶ آذرماه ادامه دارد که آزمون شفاهی این دوره از مسابقات امروز ۲۴ آذر ماه در استان کردستان انجام می‌شود.

بهرام مرادی بیان کرد: با توجه به اتمام مراحل ثبت نام خانواده روحانیون و طلاب در چهارمین دوره جشنواره بین المللی قرآن و عترت ۱۵۳ نفر از استان کردستان در این دوره ثبت نام کرده‌اند.

مرادی با اشاره به بخش‌های این دوره از مسابقات قرآنی افزود: این دوره از مسابقات شامل دو بخش آموزشی و مسابقه‌ای است که بخش‌های آموزشی شامل روخوانی، روانخوانی، صحیح خوانی قرآن کریم، سبک زندگی، تفسیر آسان، قصه‌های قرآنی، حجاب و عفاف و صحت قرآئت نماز است.

رئیس اداره برنامه‌ریزی امور قرآنی تبلیغات اسلامی کردستان یادآور شد: در بخش مسابقه‌ای نیز شرکت کنندگان در رشته‌های قرائت، حفظ، ترتیل، اذان، تفسیر، صحیفه سجادیه، نهج‌البلاغه و کتابخوانی به رقابت می‌پردازند.

مرادی اظهار کرد: امروز نیز ۴۸ نفر از افراد ثبت نام شده از کردستان در آزمون شفاهی با حضور داوران استانی به رقابت می‌پردازند.

وی اعلام کرد: تعدادی از این افراد به دلیل سکونت در روستاها و مناطق دور به صورت تلفنی و یا با تماس تصویری در فضای مجازی در آزمون شفاهی شرکت می‌کنند.

مرادی خاطرنشان کرد: آزمون کتبی این مسابقات نیز ۲۶ آذر ماه به صورت مجازی همزمان با سراسر کشور برگزار می‌شود.

وی در پایان بیان کرد: برگزیدگان این جشنواره قرآنی پایان دی ماه در مشهد مقدس مورد تجلیل قرار خواهند گرفت.

کد خبر 5376370

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha