پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۹ مرداد ۱۳۸۶، ۱۴:۳۳

واکنش سینگ به افزایش مخالفت ها با قرارداد هسته ای هند و آمریکا

واکنش سینگ به افزایش مخالفت ها با قرارداد هسته ای هند و آمریکا

نخست وزیر هند در واکنش به فشارهای فزاینده علیه توافقنامه هسته ای این کشور با آمریکا، تاکید کرد انرژی اتمی عاملی حیاتی برای پیشرفت اقتصادی آینده هند است.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از آسوشیتدپرس، "مانموهان سینگ" امروزدر مراسم افتتاح یک مؤسسه تحقیقات انرژی در دهلی نو و برای کاستن از انتقادهای بی سابقه ای که از زمان تصدی نخست وزیری در سال 2004 با آن روبروست، گفت: وقتی ما 10 درصد رشد اقتصادی را هدف قرار می دهیم، باید اهمیت حیاتی امنیت انرژی را تشخیص دهیم.

وی با بیان اینکه واردات نفت و گاز بار سنگینی را بر اقتصاد کشور تحمیل می کند و باید به فکر گزینه هایی برای جایگزینی آن بود،افزود: در بلندمدت انرژی اتمی میتواند نقش مهمی در رفع نیازهای امنیتی ما به انرژی ایفا کند و دولت متعهد به توسعه انرژی اتمی است.

وی همچنین از تمام احزاب سیاسی هند خواست اهمیت پیگیری راهبرد امنیت انرژی را درک کنند.

توافقنامه هسته ای میان هند و آمریکا که نخستین بار در سال 2005 و در جریان سفر رئیس جمهور آمریکا به هند، مورد توافق قرار گرفت، اخیراً نهایی شد، اما احزاب مخالف ملی گرا و کمونیست به شدت با آن مخالفت کرده و می گویند کشور را تحت سلطه آمریکا قرار خواهد داد. آنها همچنین درباره گسترش همکاری های استراتژیک با آمریکا هشدار داده و گفته اند برنامه گسترش اتمی هند با این قرارداد محدود خواهد شد.

بر اساس این گزارش، اما این مخالفت ها تاثیری بر اجرای قرارداد نخواهد داشت، زیرا با وجود لزوم تصویب آن از سوی کنگره آمریکا، دولت هند نیازی به تصویب توافقنامه در پارلمان ندارد. با این حال، تهدید احزاب کمونیست ائتلافی در دولت به خروج از دولت، کابینه سینگ را در ضعیف ترین و آسیب پذیرترین موضع طی سه سال عمرش قرار داده است.

کد خبر 537875

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha