پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۲۹ مرداد ۱۳۸۶، ۱۶:۱۶

یک عضو هیئت رئیسه مجلس:

تداوم مذاکرات سازنده با آژانس، آمریکا را منزوی می‌کند

تداوم مذاکرات سازنده با آژانس، آمریکا را منزوی می‌کند

ایران تا کنون در مذاکرات خود با آژانس به چهار هدف اساسی خود که تاکید بر مذاکره، مذاکره همراه با غنی سازی، انجام گفتگو در فضایی عادلانه و بدون پیش شرط و مذاکره برای نیل به هدف بوده، رسیده است.

حمیدرضا حاج بابایی، عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی، در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان این اظهارداشت: موفقیت مذاکرات ایران با آژانس، مخالفت آمریکا را به همراه خواهد داشت، چراکه ایران به هر اندازه که در انجام مذاکرات موفقیت کسب کند، میزان شکست های آمریکا بیشتر خواهد شد.

وی تصریح کرد: آمریکا برای فرار از مسئولیت و مخفی کردن ناکامی ها و شکست هایی که در عراق، افغانستان و ... متحمل شده، هیچ راهی ندارد مگر اینکه آنها را از طریق پرداختن به مسئله هسته ای ایران تحت تاثیر قرار دهد.

این عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس، با تاکید بر اینکه بحث هسته ایران موقعیت ویژه ای پیدا کرده، افزود: منظور از وضعیت و موقعیت ویژه هسته ای این است که در سایه مذاکرات خوب ایران با آژانس بحث هسته ای شرایط امیدوار کننده تری نسبت به گذشته پیدا کرده است.

وی خاطرنشان کرد: آمریکا زیاد از اعلام توانایی و واقعیت های هسته ای ایران، خشنود نیست؛ چرا که علاوه بر تائید سیاسی بودن فشارهای آمریکا، ابهامات اروپا را نسبت به مسائل هسته ایران برطرف می کند.

نماینده مردم همدان در مجلس هفتم، با اشاره به اختلاف آمریکا و اروپا برسرمسئله هسته ای ایران، گفت: اروپا با رویکردی که اخیرا از خود بروز داده، تا حدودی به اثبات رسانده که واقعیت های هسته ای ایران را می فهمد و سعی می کند زمینه را برای انجام مذاکره فراهم سازد.

وی ادامه داد: اروپا با مصلحت اندیشی خود آینده نگری خاصی نسبت به مسائل دارد، چون آنها می دانند اگر آمریکا در برابر ایران موفق شود، اروپا در آینده منزوی خواهد شد.

حاج بابایی انتقال پرونده هسته ای ایران به شورای امنیت را اشتباهی بزرگ دانست و اظهارداشت: از ابتدا هم انتقال پرونده هسته‌ای ایران به شورای امنیت اشتباه بود و هرچه بیشتر بگذرد عواقب این اشتباه تشدید خواهد شد.

این عضو کمیسیون امنیت ملی سیاست خارجی مجلس خواستار ایستادگی کشورهای جهان جلوی زورگویی های آمریکا شد و ادامه این روند را به نفع مردم جهان ندانست.

کد خبر 537939

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha