پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۹ مرداد ۱۳۸۶، ۱۵:۳۹

50 درصد اعتبار ستاد امسال صرف مقابله با مواد مخدر می شود / شربت تریاک طی یکسال آینده وارد بازار می شود

50 درصد اعتبار ستاد  امسال صرف مقابله با مواد مخدر می شود / شربت تریاک طی یکسال آینده وارد بازار می شود

جانشین دبیر کل ستاد مبارزه با مواد مخدر، از ورود شربت تریاک به بازار طی یکسال آینده خبر داد و گفت : بررسی ها نشان می دهد ،این شربت نسبت به متادون اثر گذاری بهتری دارد و می تواند نقش موثری در قطع ارتباط مصرف کننده با توزیع کننده داشته باشد .

به گزارش خبرنگار مهر ، محمد رضا جهانی در دیدار با اعضای کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه 82 درصد زمین های زیر کشت خشخاش در سطح جهان در افغانستان قرار دارد افزود: میانگین برداشت تریاک از هر هکتار زمین در افغانستان در سل 2006 ، 37 کیلو گرم است که نسبت به سال قبل از آن 6 درصد کاهش یافته است اما با این حال این کشور 92 درصد سهم تولید تریاک را در جهان در اختیار دارد .

وی تصریح کرد : 70 درصد درآمد ناخالص افغانستان از تریاک بدست می آید و از سوی دیگر کشور پاکستان نیز در زمینه مبارزه با مواد مخدر همواره شعار می دهد بنابراین باید گفت برای مبارزه جدی و کاهش تولید تریاک در این کشورها نیاز به یک حرکت ملی است .

وی ، مبارزه فراگیر و قاطع علیه تمامی فعالیت ها و اقدامات غیر قانونی مرتبط با مواد مخدر، تقویت، توسعه و تجهیز و استفاده فراگیر از امکانات اطلاعاتی ، نظامی و قضائی و تقویت، تجهیز و توسعه یگان ها و مکانیزه کردن سامانه های کنترل و تمرکز اطلاعاتی را از جمله سیاست های کلی نظام در عرصه مبارزه با مواد مخدر عنوان کرد.

جهانی، همچنین جرم انگاری مصرف مواد و روانگردان ، ایجاد و گسترش امکانات عمومی تشخیص ، درمان و بازتوانی ، جلوگیری از تغییر الگوی مصرف و اتخاذ تدابیر لازم برای حضور جدی مردم برای پیشگیری و کاهش آسیب و درمان معتادان را از دیگر سیاست های کلی نظام در امر مبارزه با مواد مخدر ذکر کرد .

جانشین دبیر کل ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت : در برنامه چهارم توسعه اجرای 104 فعالیت پیش بینی شده که بایستی طی سالهای 88 -84 اجرایی گردد که این فعالیت ها در غالب 88 پروژه تعریف شده است .

جهانی ، طرح مدارس مروج سلامت ، انجام تحقیقات اجتماعی در زمینه پیشگیری از اعتیاد ، درج متون آموزشی در کتب درسی و ایجاد رشته پیشگیری در دانشگاهها را از جمله برنامه های پیش بینی شده ستاد مبارزه با مواد مخدر عنوان کرد .

وی به مقایسه میزان کشفیات مواد مخدر در ایران و اروپا اشاره کرد و گفت : 7/93 درصد کشفیات مواد مخدر در ایران است و این در حالی است که 8/1 درصد کشفیات در اروپا قرار دارد همچنین در اروپا از هر هزار نفر ، 7 نفر در سال 2006 یکبار مواد مخدر را تجربه کرده در حالی که این میزان در دنیا از هر هزار نفر 4 نفر است .

جانشین دبیر کل ستاد مبارزه با مواد مخدر ، ایجاد دیپلماسی فعال با سایر کشورهای فعال در امر مبارزه با مواد مخدر را یکی از سیاست های مهم ستاد برشمرد.

وی همچنین به اعتبارات ستاد مبارزه با مواد مخدر در سال 86 اشاره کرد و گفت : اعتبار ستاد در سال 86 ، بالغ بر 2/52 میلیارد تومان است و این در حالی است که 50 درصد این اعتبار صرف مقابله می شود و 10 میلیارد تومان نیز فقط در ارتباط با اداره ستاد صرف خواهد شد .

وی همچنین به قانون مبارزه با مواد مخدر که در حال حاضر مجمع تشخیص مصلح نظام در حال بررسی است اشاره کرد و گفت : بررسی این قانون رو به اتمام است و بنا است که اصلاحاتی در آن اعمال شود .

جانشین دبیر کل ستاد مبارزه با مواد مخدر، تقویت مرزها و مقابله جدی با توزیع کنندگان را از جمله مهمترین برنامه های ستاد مبارزه با مواد در سال 86 عنوان کرد و افزود: 634 کیلومتر از مرزهای کشور خاکریز ، 506 کیلومتر کانال کشی شده و این اقدامات باعث شده تا میزان کشفیات مواد مخدر که  سال 84،  336 تن بوده به 418 تن در سال 85 برسد.

وی خاطر نشان کرد : در سل 85 ، 83 درصد از کشفیات در شرق و حاشیه شرق کشور صورت گرفته است .

جهانی به میزان کشفیات در 4 ماهه اول امسال اشاره کرد و گفت : میزان کشفیات در 4 ماهه اول امسال ، 60 درصد افزایش یافته اما میزان ورودی همچنان بالا است.

وی همچنین قطع ارتباط بین توزیع کنندگان و مصرف کنندگان و همچنین توجه ویژه به معتادان پرخطر را از دیگر اولویتهای ستاد در سال جاری عنوان کرد .

کد خبر 537955

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha