پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱ دی ۱۴۰۰، ۱۳:۵۷

دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور:

اردوگاه معتادان متجاهر در ۱۰ استان کشور ایجاد می شود

 اردوگاه معتادان متجاهر در ۱۰ استان کشور ایجاد می شود

ساری- دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور با اشاره به آغاز ساماندهی معتادان متجاهر گفت: اردوگاه معتادان متجاهر در ۱۰ استان کشور ایجاد می شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، سردار اسکندر مؤمنی در دیدار با نماینده ولی فقیه در مازندران گفت: در راستای ارتقا سلامت جامعه و امنیت روانی شهروندان همه معتادان متجاهر کشور در قالب این طرح جمع آوری و ساماندهی می‌شوند.

وی موادمخدر و روانگردان‌ها را تهدید کننده سلامت و امنیت عمومی جامعه دانست و افزود: در کشور ۲ میلیون و ۸۰۰ هزار نفر به صورت دائمی و یک میلیون و ۶۰۰ هزار نفر به صورت تفننی مواد مخدر مصرف می‌کنند و ضرورت دارد با بهره گیری از ظرفیت همه دستگاه‌ها باید گام بلندی برای کنترل آسیب‌های اجتماعی در جامعه برداشت.

سردار مؤمنی به رشد ۵۰ برابری کشت مواد مخدر در افغانستان اشاره کرد و گفت: با تلاش دستگاه‌های کاشف؛ کشفیات مواد مخدر در کشور امسال دو برابر شده است و رشد کشفیات مواد مخدر صنعتی نیز باید به عنوان یک دغدغه مهم مورد توجه قرار گیرد.

وی خواستار مشارکت خیرین و افراد نیکوکار در امر بهبود معتادان و مراقبت پس از خروج شد و گفت: باید به اشتغال معتادان بهبود یافته و مشکلات خانواده آنان توجه شود تا چرخه درمان کامل شود.

دبیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر با اشاره به دغدغه‌های مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه اعتیاد و مواد مخدر به عنوان اولویت اول آسیب‌های اجتماعی است، گفت: آسیب‌های اجتماعی تک مؤلفه ای نیست و همه دستگاه‌ها و نهادها بویژه شهرداری‌ها می‌بایست با حساسیت و دغدغه کمک کنند تا از جامعه در مقابل این تهدید بزرگ مراقبت جدی تری شود.

مؤمنی با اشاره به تفاهم نامه ایجاد اردوگاه معتادان متجاهر در ۱۰ استان کشور برای ایجاد این اردوگاه‌ها ابراز امیدواری کرد با مشارکت و پیگیری همه جانبه همه دستگاه‌ها و نهادها و خیرین زمینه ایجاد این اردوگاه در مازندران نیز فراهم شود.

نماینده ولی فقیه در مازندران هم در این دیدار گفت: برای حل آسیب‌های اجتماعی ناشی از اعتیاد به برنامه جدی و همت بالای مسئولان نیاز است

کد خبر 5381774

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha