دکتر حسن امین لو در گفتگو با خبرنگار مهر، به ماه 92 قانون برنامه چهارم توسعه اشاره کرد و افزود: بر این اساس ، مقرر شده شرکتهای بیمه در هنگام بیمه کردن خودروها، 10 درصد مبلغ اضافی از آنها دریافت کنند ، با واریز این پول به حساب وزارت بهداشت ، هزینه های بیماران تصادفی در بیمارستانهای دولتی تامین می شود.
وی با اشاره به اجرای این قانون از دو سال قبل تا کنون، اظهار داشت: بیمارستانهای دولتی در هنگام پذیرش و بستری بیمار تصادفی، حق ندارند هیچ گونه وجهی از او دریافت کند، زیرا این پول را وزارت بهداشت از محل حق بیمه اضافی خودروها ، پرداخت می کند.
معاون امور مجلس وزارت بهداشت ، ادامه داد: در واقع، بیمارستانها با ارسال صورت حساب به وزارت بهداشت، هزینه های خود را دریافت می کنند.
امین لو با اشاره به هزینه شدن 120 میلیارد تومان از سوی وزارت بهداشت برای بستری و درمان بیماران تصادفی در سال 85، تصریح کرد: سال گذشته از محل بیمه خودروها، 100 میلیارد تومان تامین شد و مابقی آن را نیز وزارتخانه از سایر منابع تامین کرد.
وی همچنین افزود: پیش بینی وزارت بهداشت برای امسال، 150 میلیارد تومان است که انتظار می رود از محل 10 درصد حق بیمه اضافی خودروها، تامین شود.
نظر شما