محمد رضا کارگر در گفتگو با خبرنگار مهر به کمبود فضای موزه ملی اشاره کرد و افزود: در حال حاضر فضای کافی برای نمایش اشیای موزه ای داخل مخازن وجود ندارد به همین دلیل از میان 300 هزار شی تنها توانسته ایم 3 هزار اثر را به نمایش بگذاریم .
وی ادامه داد: چنانچه بخواهیم فقط 10 درصد اشیاء را به نمایش بگذاریم باید فضای موزه ملی را 30 برابر افزایش دهیم.
مدیر موزه ملی تاکید کرد : امروزه براساس فرهنگ موزه داری دنیا نباید هیچ اثری در مخازن نگهداری شود در حالی که در موزه های کشورما بدیل کمبود فضا درصد زیادی از آثار داخل گنجینه ها و مخازن هستند.
وی خاطر نشان کرد: فضای موزه ها باید متناسب با آثار موجود گسترش پیدا کند اما ما برای این کار اعتبارات کافی نداریم و تا این لحظه حتی یک ریال هم اعتبار به موزه ملی پرداخت نشده است .
کارگر گفت: البته قرار است در سال جاری یک میلیارد تومان بودجه برای نورپردازی ، ویترین سازی ، آماده سازی فضای 600 متری برای آثار موزه ایران باستان اختصاص داده شود. همچنین از این مبلغ برای تکمیل موزه دوران باستان نیز استفاده خواهد شد.
نظر شما