پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۱ دی ۱۴۰۰، ۱۲:۵۶

سرپرست تعزیرات گلستان:

طرح نظارتی مقابله با گرانفروشی و احتکار در گلستان اجرا می شود

طرح نظارتی مقابله با گرانفروشی و احتکار در گلستان اجرا می شود

گرگان- سرپرست اداره کل تعزیرات حکومتی گلستان از اجرای طرح «نظارتی ویژه مقابله با گرانفروشی و احتکار» در استان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، تقی حسام ظهر شنبه در گفتگو با خبرنگاران اظهارکرد: طرح نظارتی ویژه پیشگیری و مقابله با گرانفروشی و احتکار در گلستان اجرا می شود.

سرپرست اداره کل تعزیرات حکومتی گلستان افزود: با عنایت به ایجاد هماهنگی در خدمت رسانی به شهروندان و ایجاد بهبود فضای کسب و کار و همچنین هم افزایی و پیش گیری از نابسامانی در بازار عرضه و تقاضا و برخورد قاطع با تخلفات گرانفروشی و احتکار تولیدکنندگان، واردکنندگان، بنکداران و عمده فروشان کالاهای اساسی، این طرح نظارتی همزمان با سراسر کشور از تاریخ 11 دی در استان اجرایی می شود.

وی بیان کرد: این طرح با همکاری و مشارکت سازمان صنعت، معدن و تجارت، اتاق اصناف، جهاد کشاورزی و سایر دستگاه های اجرایی نظارتی استان و با رعایت دقیق دستورالعمل های بهداشتی اجرا شده و در زمان اجرای طرح، گشت های مشترک در ساعات اداری و غیراداری بر فعالیت های اقتصادی مرتبط بازرسی و نظارت می کنند.

حسام گفت: هر چند در حال حاضر هم گشت های مشترکی در سطح استان در حال فعالیت هستند اما حمایت از اقشار آسیب پذیر جامعه و نظارت بر روند تامین و توزیع کالاهای اساسی یکی از اهدف بازرسی گشت های مشترک این طرح نظارتی است لذا نظارت بر قیمت و کیفیت فروش و عرضه این اقلام به صورت ویژه در دستور کار گشت های مشترک خواهد بود.

کد خبر 5389200

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha