مدیر کل تبلیغات اسلامی خراسان شمالی در این همایش گفت: تعداد مساجد در سطح استان سندی برای دینداری مردم استان به شمار می رود.
حجت الاسلام نورا... ولی نژاد افزود: در استان خراسان شمالی تعداد 909 مسجد شناسایی شده است ولی سر جمع تعداد 1170 مسجد در استان وجود دارد.
وی خاطر نشان کرد: پراکندگی مساجد در سطح استان نیز قابل قبول است و در بعضی مناطق مسجد کم یا دور از دسترس واقع شده است و در حال حاضرتعداد 185 نماز جماعت در استان برگزار می شود.
ولی نژاد تصریح کرد: تشکیل کمیته فرهنگی در مساجد وبرگزاری جلسات مستمر بین هیئت امناء مسجد وبین مساجد دیگر می تواند در اجرای برنامه های فرهنگی کار ساز باشد.
امام جمعه بجنورد در این همایش گفت: همه فرازها وافتخاراتی را که مسلمانان کسب کرده اند ریشه در مسجد وبرنامه های آن دارد.
وی با اشاره به سخنان امام راحل در ادامه افزود: امروز اسلام بستگی دارد به مسجد یعنی معرفی اسلام باید از مسجد آغاز شودو مسجدی که ساخته می شود بر پایه واساس تقوا باید احداث شودو برای این مسجد ساخته شود که مردم با تقوا شوند زیرا بهترین توشه تقواست .
نماینده خبرگان رهبری در استان تصریح کرد: مسجد نقش عظیمی در تحول مردم دارد برنامه های مسجد ملت را نیرومند می کندتا در مقابل دشمنان مانند کوه استوار باشند.
در سال 1969 صهیونیست های غاصب به مسجد الاقصی یورش بردند و به ارزشمند ترین جایگاه فرهنگ دینی مسلمانان هتک حرمت کردند و به همین دلیل 30 مرداد روز جهانی مسجد نامگذاری شده است.
نظر شما