پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱۸ دی ۱۴۰۰، ۱۰:۴۴

طی ۹ ماهه امسال؛

۴۲۰۰ پرونده تخلف صنفی در استان بوشهر تشکیل شد

۴۲۰۰ پرونده تخلف صنفی در استان بوشهر تشکیل شد

بوشهر- معاون نظارت بازرسی و حمایت از حقوق مصرف کننده سازمان صنعت، معدن و تجارت استان بوشهر گفت: طی ۹ ماهه امسال بیش از چهار هزار و ۲۰۰ فقره پرونده تخلف صنفی در استان تشکیل شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، رضا جمالی صبح شنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: در راستای کنترل بازار و مقابله با تخلفات صنفی اقدامات خوبی صورت گرفته و طرح‌های مهمی در دست اجرا است.

وی بازرسی از اصناف را بسیار مهم دانست و اضافه کرد: طی ۹ ماهه امسال بیش از ۵۷ هزار فقره بازرسی از نحوه عرضه کالا و خدمات در واحدهای صنفی استان بوشهر انجام شده است.

معاون نظارت بازرسی و حمایت از حقوق مصرف کننده سازمان صنعت، معدن و تجارت استان بوشهر با اشاره به تشکیل دو هزار و ۸۹۷ پرونده تخلف صنفی در استان، ارزش آن را ۳۹۱ میلیارد ریال عنوان کرد.

وی با اشاره به ارسال این پرونده‌ها به سازمان تعزیرات حکومتی استان خاطرنشان کرد: در راستای حمایت از حقوق مصرف کنندگان، نظارت بر نحوه عرضه کالا و خدمات با جدیت در دستور کار است.

جمالی با اشاره به اجرای گشت مشترک بازرسی با حضور دستگاه‌های اجرایی مرتبط خاطرنشان کرد: هزار و ۷۱۰ مورد گشت انجام شده و هزار و ۳۵۰ فقره تخلف نیز تشکیل شده است که ارزش آن بیش از ۱۶ میلیارد ریال است.

وی از انجام ۱۰ هزار و ۲۶۲ مورد بازرسی برای مبارزه با قاچاق در سطح عرضه خبر داد و افزود: ۱۳۱ مورد صورتجلسه کشف کالای قاچاق به ارزش یک میلیارد و ۱۰۳ میلیون ریال تشکیل شده است.

کد خبر 5394575

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha