به گزارش خبرنگارمهر، کیومرث هاشمی سرپرست فدراسیون فوتبال که درحاشیه مجمع عمومی فدراسیون کشتی درجمع خبرنگاران سخن می گفت با بیان مطلب فوق اظهارداشت : ازاین پس برطبق اساسنامه جدید تفکرجمعی درفوتبال ما حاکم خواهد بود و تصمیم گیریها ازسه کانال مجمع عمومی فدراسیون، هیئت رئیسه و کادر اجرایی انجام خواهد شد و افرادی که درانتخابات کاندیدا می شوند باید به این تفکر اعتقاد داشته باشند.
وی در ادامه با بیان اینکه یکی ازاعضای کمیته انتقالی انتخاب کاندیداها و نظارت برکارصلاحیت آنها را برعهده خواهد داشت، گفت: تایید صلاحیت کاندیداها از دو منظرصورت می گیرد؛ یکی توسط مراجع نظارتی ذیصلاح و دیگر کمیته سه نفره متشکل از دبیر فدراسیون، نماینده هیئت رئیسه کمیته انتقالی و یکی از اعضای کمیته انضباطی فدراسیون مدارکی را که کاندیداها ارائه داده اند را با شرایطی که باید هرکاندیدا داشته باشند تطبیق خواهند داد و پس از آن لیست نهایی را اعلام خواهند کرد.
وی ادامه داد: درصورتی که کاندیداها اعتراضی نسبت به تایید صلاحیت ها داشته باشند کمیته سه نفره دیگری اعتراض آنان را بررسی خواهد کرد.
هاشمی درخصوص شرایط کاندیداها گفت: پس ازصدور اطلاعیه برای ثبت نام کاندیداها افراد جهت حضور درهیئت رئیسه باید دارای شرایط عمومی اعلام شده نظیرداشتن مدرک تحصیلی کارشناسی، سابقه مدیریتی و... باشند و همچنین شرایط اختصاصی چون تایید 10 تن از اعضای مجمع برای کاندیداهای ریاست فدراسیون و 8 تن برای اعضای هیئت رئیسه و داشتن 8 سال سابقه مدیریتی برای ریاست فدراسیون و 5 سال برای اعضای دیگرمجمع ازجمله شرایط اختصاصی برای حضور در انتخابات است.
وی درخصوص احتمال کاندیدا شدن افراد کمیته انتقالی در انتخاب ریاست فوتبال گفت: بعید به نظر می رسد که کسی ازاعضای کمیته انتقالی دراین انتخابات به عنوان کاندیدا حضور پیدا کند.
هاشمی درپایان احتمال حضور افرادی از سوی FIFA برای نظارت بر انتخابات را رد کرد و گفت: اعضای کمیته انتقالی که سه نفر از آنها کارنظارت برانتخابات را برعهده دارند به عنوان نمایندگان فیفا هستند و نیازی به حضورنمایندگان این نهاد بین المللی وجود ندارد.
نظر شما