به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری فرانسه، "شیمون پرز" در مصاحبه ای با روزنامه "نیکی" ژاپن که امروز منتشر شده، گفت تلاش خواهد کرد با افزایش کمک های اقتصادی و مذاکرات سیاسی با فلسطینی ها، به چارچوبی برای صلح برسد. وی اظهار داشت : من فکر می کنم هم اکنون فرصت بسیار خوبی داریم زیرا همه از محمود عباس حمایت می کنند.
وی افزود: تهیه جزئیات (چارچوب سیاسی و چه بسا جغرافیایی یک کشور فلسطینی) به زمان بیشتری نیاز دارد اما در کل، ما می توانیم تا قبل از کنفرانس صلح پاییز به یک توافق دست یابیم. ارتقای وضعیت اقتصادی مناطق تحت کنترل تشکیلات خودگردان فلسطین منجر به افزایش احتمال پذیرش ایده همزیستی مسالمت آمیز فلسطینی ها و اسرائیل خواهد شد.
پرز همچنین گفت : ما سیاستی در دو مسیر را پیش خواهیم گرفت؛ توسعه اقتصادی و مذاکرات سیاسی که مکمل یکدیگرند اما منوط به یکدیگر نیستند.
یک مسئول تشکیلات خودگردان فلسطین هفته گذشته اعلام کرد که شیمون پرز و ابومازن، رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین در آینده نزدیک با یکدیگر دیدار خواهند کرد. این مسئول بدون مشخص کردن زمان یا مکان این دیدار گفت که ابومازن دعوت رسمی برای برگزاری نشست با شیمون پرز را دریافت کرده است.
در همین حال، رادیوی رژیم صهیونیستی نیزگزارش داد که پرز حدود یک هفته پیش با "سلام فیاض"، نخست وزیر دولت انتصابی ابومازن به طور محرمانه در شهر اشغالی بیت المقدس دیدار کرده است.
نظر شما